„Smeta mi što me upoređuju s Mimi Mercedez!" Indođija, bez pardona: Nemam ja taj problem da patim za popularnošću!

29.06.2024

22:10

0

Odrastajući uz poznatog oca stasala je u devojku koja „samo želi da se njena muzika sluša"; ona, s druge strane - i ne mora da bude u fokusu

„Smeta mi što me upoređuju s Mimi Mercedez!" Indođija, bez pardona: Nemam ja taj problem da patim za popularnošću!
Indođija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milica Miladinović, koja se proslavila kao Indođija, nastupala je večeras na „Music Week-u" i, ubrzo po silasku sa scene, ona je istakla da je svojim nastupom i te kako zadovoljna. U razgovoru sa sedmom silom, takođe, otvorila je dušu i na razne druge teme.

Od poznatog oca (Petra Miladinovića, Pere Džoa) i popularnosti uopšte, preko toga što je pojedinci porede s Milenom Janković - Mimi Mercedez, pa sve do ljubavi, ništa nije preskočila, te je tako javnosti pružila i priliku da je još malo bolje upozna.

- Prezadovoljna sam nastupom. Ovo je jedan od boljih koje sam do sada imala - počela je ona, prenosi „Kurir", pa je potom dodala: Smeta mi što me upoređuju s Mimi Mercedez, jer ko ima malo mozga skapiraće da ona i ja nemamo ništa zajedničko.

Zatim, priznala je i kako nema posebnu želju za popularnošću, koliko da deli svoju muziku s fanovima.

 

 

- Nemam želju da budem previše popularna, već da ljudi slušaju moju muziku. Moj tata je jedan od najpoznatijih harmonikaša u Evropi, pa nemam taj problem da patim za popularnošću... Sa reperom bih opet bila, jer me loži samo mozak. Bila sam osam godina u vezi sa dečkom koji nije bio javna ličnost i bilo je divno - prokomentarisala je Indođija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike