JELENA KARLEUŠA STIŽE NA UŠĆE! Festival Belgrade Music Week najavio SPEKTAKL

25.06.2024

15:40

0

Ovo će biti jedan od njenih najvećih nastupa do sada, najavljuju organizatori

JELENA KARLEUŠA STIŽE NA UŠĆE! Festival Belgrade Music Week najavio SPEKTAKL
Copyright Promo

Ostalo je svega tri dana do početka najvećeg regionalnog muzičkog festivala Belgrade Music Week. Iz godine u godinu sve je više posetilaca, ali i iznenađenja, pa je tako juče objavljen još jedan od izvođača, i to niko drugi nego JELENA KARLEUŠA.

Jelena Karleuša sprema mega spektakl na Ušću i to za nedelju 30. jun. Ovo će biti jedan od najvećih Jeleninih nastupa do sada. Jelena najavljuje “spejsšatl”, kako je najavila u sinoćnjem Instagram LIVE uključenju, a publiku na Ušću očekuje “budućnost”.

Njeno četvrto pojavljivanje biće posebno i spektakularno iz više razloga, jer će uz njenu energiju, pirotehniku, efekte, igrače i celokupan nastup biti nezaboravno iskustvo.

Svima je poznato da je Belgrade Music Week produkcijski najzahtevniji projekat u ovom delu Evrope, a savremena audio-vizuelna produkcija, besprekoran staging i najnapredniji scenski efekti koje potpisuje SKYMUSIC, i ove godine pretvoriće Ušće u spektakularnu multimedijalnu zonu, koja će ugostiti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima.

SKYMUSIC pretvara Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope, a ne sumnjamo da će ovim Jeleninim nastupom to još jednom biti dokazano, ali i da će snimci završiti širom sveta.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike