"Malo je reći da sam se prestravila": Mimi Mercedes izašla iz tuš-kabine u hotelu i u ogledalu zatekla poruku (VIDEO)

25.03.2024

08:24

0

Dugo nije mogla da zaspi

"Malo je reći da sam se prestravila": Mimi Mercedes izašla iz tuš-kabine u hotelu i u ogledalu zatekla poruku (VIDEO)
Mimi Mercedez - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Pevačica Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedes podelila je na Instagramu šta joj se dogodilo na putovanju. Naime, pevačica je odsela u jednom hotelu, a pred spavanje otišla je da se istušira, međutim, sačekalo ju je jedno ne baš najprijatnije iznenađenje.

Kada je izašla iz tuš-kabine videla je na ogledalu nacrtano srce i napisano "Mimi". Iako je reč o nekome ko je njen fan, Mimi priznaje da joj nije bilo prijatno znajući da joj je neko bio u sobi.

- U jednom hotelu u kom sam bila mi se ovo pojavilo u ogledalu kada sam se okupala i znam da je bio gest iz najslađe namere, ali malo je reći da sam se prestravila (pregledala sve ormare, ispod kreveta i iza zavese i teško zaspala) Kako bi se vama dopalo ovakvo iznenađenje?

Podsetimo, Mimi se nedavno već našla u centru pažnje i to zbog svojih koleginica Sajsi MC i Marije Šerifović. Njih dve su posle PZE objavile na Tviteru zajedničku sliku i napisale "Nema na čemu", zbpg čega je Mimi burno reagovala.

- Treba da glasa ko kako hoće, ali ovo likovanje je, u najmanju ruku, neprofesionalno. Slavili bi te na Tviteru i bez toga - napisala je Mimi Mercedes.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike