Sajfer se posvađao sa suprugom, pa dva dana spavao u studiju: Moram više da je slušam!

28.06.2024

22:58

0

Njega je večeras zaustavila policija

Sajfer se posvađao sa suprugom, pa dva dana spavao u studiju: Moram više da je slušam!
Adnan Nikšić Sajfer - Copyright Printscreen/Youtube/KODEKS

Reper Adnan Nikšić Sajfer nastupio je večeras na Belgrade Music Week-u, na koji je jedva stigao na vreme i to zbog policije.

Sarajevski reper uzbuđen je bio zbog nastupa, ali je ispričao da je doživeo peh. 

- Krenuli smo na vreme, ali smo kasnili na nastup. Policija nije htela da nas pusti, ali smo stigli na vreme - kazao je on, a onda upitan za razvod od supruge, rekao:

- Ma, gluposti. Nešto smo se pokoškali, a ljudi su to pogrešno protumačili. Prespavao sam dva dana u studiju, probudio se... Sada je sve okej - tvrdi Sajfer, priznajući da se sa lepšom polovinom često svađa.

 

 

- Ne toliko često, ali trebalo bi češće jer smo zajedno 24 sata. Ona je moj menadžer i moj zastupnik za medije... Normalno je i prirodno da se desi sukob. Samo se svađamo oko posla. Jaki smo mi kao Rusija. Poželeo bih ovakvu ljubav svima, ali posao nas lomi. Moram više da je slušam - kaže Adnan, koji je istakao da svojoj dragoj ume da kaže "ne".

- Kažem joj ja: "Neću", ali postoje stvari za koje me ona i ne pita jer zna šta ne volim. Ona je mnogo zaslužna za moj uspeh, naravno, pored porodice i saradnika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike