"Ona je simbol moći" Mimi Mercedes i Sara Jo otkrile da li su se čule sa Sandrom Meljničenko nakon pesme o njoj

25.07.2023

22:41

0

Voditelj otkrio šta bi uradio da je na mestu nekadašnje Modelsice

"Ona je simbol moći" Mimi Mercedes i Sara Jo otkrile da li su se čule sa Sandrom Meljničenko nakon pesme o njoj
Mimi Mercedes i Sara Jo - Copyright Ami G Show

Sara Jo nedavno je izdala svoj prvi album "Bez kontrole", a pored Slobodana Veljkovića Cobija, glavni saradnik joj ej bila popularna reperka - Mimi Mercedes

Njih dve su večeras zajedno gošće u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde su izvele svoju duetsku pesmu "Sandra Meljničenko". Ovom prilikom otkrile su kako je došlo do saradnje, i šta predstavlja simbol Sandre Meljničenko u pomenutoj numeri.

- Jednog dana smo u studiju krenuli da radimo na novoj pesmi, krenuli smo jednu ideju i odjednom nam sine Sandra Meljničenko. Pitala sam Cobija odakle mu naviru te ideje, krenuli smo da razrađujemo to, i shvatili da nam treba neko nov u studiju. Neko svež, pozvali smo Mimi da nam pomogne oko teksta, nismo imali u planu duet, međutim, kada smo čuli taj tejk, shvatili smo da treba da bude duet. I eto - počela je Sara.

- Sandra Meljničenko je važna kao simbol nečega, a ne kao pojedinac, ne terba je spamovati sa tim. Mislim da je Cobiju simbol moći, smouverenosti - nadovezala se Mimi.

Voditelja je zanimalo da li su stupile u kontakt sa Modelsicom kojoj se život udajom za milijardera promenio prkeo noći.

- Nismo uspeli tako lako da dobijemo kontakt, al sve se nadamo da će se javiti. Makar sa nekog lažnog profila - našalila se Sara.

- Ja da sam Sandra pozvao bih vas na jahtu da mi uživo pevate ovu pesmu - rekao je Ognjen i nasmejao sve u studiju.

- Ima onaj klip kad Sandra Meljničenko, pre udaje, priča da je nisu pustili u klub jer je u patikama, e to se isto meni dogodilo - otkrila je Mimi Mercedes.

Profimedia
Andrej Meljničenko i Sandra Meljničenko

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike