Sindi Loper otvoreno o zdravstvenim problemima, pa odlasku u penziju: Sad imam snage, ali pitanje je šta će sa mnom biti za koju godinu!

29.06.2024

21:30

0

Nastup u okviru „Glastonberija" prvi joj je u Velikoj Britaniji posle čak osam godina

Sindi Loper otvoreno o zdravstvenim problemima, pa odlasku u penziju: Sad imam snage, ali pitanje je šta će sa mnom biti za koju godinu!
Sindi Loper - Copyright Profimedia

Sindi Loper saznala je još 2010. godine da ima plak psorijazu, a onda se dugo i po svaku cenu trudila da to sakrije od očiju javnosti. Pevačica je imala običaj, najpre, da ide na „spray painting" pre pojavljivanja na televizijama, tražila je posebne kostime za izlazak na scenu... Da bi potom konačno otišla kod lekara i potražila pomoć.

- U mom slučaju to nije bilo „nešto kao osip", celo telo bi mi bilo prekriveno tim pečatima. Posebno sam se mučila sa zadnjom stranom ruku, pa sam tražila majice koje su otvorene s prednje strane, da ne izgledam baš kao kaluđerica, ali onda bi se psorijaza „pomerila", naravno... Bilo je dana kad bi mi bilo teško da ustanem, izgledala sam kao da me je neko polio provrelom vodom - objašnjavala je ona za „Prevention", dok je po partnerstvu sa Nacionalnom fondacijom za psorijazu istakla da se u pojedinim slučajevima „osećala i kao Čovek slon".

Sindi Loper, Profimedia
 

- Imunitet mi je onda malo poludeo, pa sam izgubila i na snazi. Koža mi je bila takva da nisam znala toplo od hladnog, non-stop bih bila pod nekom jezom - otvorila je bila dušu pevačica, koja se tokom razgovora s Džimijem Kimelom početkom meseca dotakla i svoje penzije.

Kako je objasnila, ne ide baš odmah. Ona, naime, ima plan i daće sve od sebe da ga se vrlo čvrsto drži.

- Hoću prvo da odem na turneju, po arenama... Sad imam snage, a pitanje je šta će biti sa mnom za, na primer, četiri godine. Sve što sam htela je da to uradim kad budem imala snage, jer hoću da slavim s narodom - izjavila je Sindi koja kreće s nastupima po Americi kasnije ove godine.

Sada, koncert koji je održala u okviru „Glastonberija" (festivala) - prvi joj je u Velikoj Britaniji posle čak osam godina, prenosi „Mirror".

Sindi Loper, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike