Kim Kardašijan pokazala kako izgledaju rane i crvenilo zbog bolesti sa kojom se godinama bori (FOTO)

31.01.2024

20:11

0

Još uvek ne zna uzrok

Kim Kardašijan pokazala kako izgledaju rane i crvenilo zbog bolesti sa kojom se godinama bori (FOTO)
Kim Kardašijan - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan najčešće viđamo potpuno sređenu, a i pored toga ona dodatno uređuje svoje objave na društvenim mežama. Iz tih razloga, neki smatraju da ne može da joj se nađe mana, ali je najpoznatija svetska starleta ipak pokazala sa čime se bori kada se kamere ugase

Naime, ona godinama boluje od psorijaze, kožne bolesti koju ima oko 2 do 3 procenata svetske populacije i koja se manifestuje povremenim crvenim ranama po telu. 

Kim ovu bolest ima od 2011. godine, a sada je objavila slike nogu na kojima joj se pojavilo crvenilo i kože je počela da se ljušti. 

- Neću da lagžem, ovo je bolno. Nisam sigurna koji su moji uzroci. Nisam promenila način ishrane. Sve sam probala! Psorijaza je užasna - napisala je.

"Nemojte dozvoliti da vam psorijaza uništi život"

Ona je i ranije otvoreno govorila o ovom problemu i kako ga rešava. 

- Navikla sam se na moju psorijazu. Bez obzira na to gde se na mom telu nalazi, ponekad mi odgovara da je pokažem, a ponekad ne želim da me ometa pa je prekrijem šminkom za telo. Pre nego što se pojavio psorijatični artritis, provela sam oko četiri meseca stavljajući sve prirodno – svaku mast, kremu, serum i penu koju možete zamisliti, i sve dermatološki ispitano. Čak sam probala i biljni čaj koji je imao ukus katrana. Ako imate psorijazu, ne smete dopustiti da vam uništi život. Morate učiniti sve što možete kako biste bili sigurni da se osećate prijatno u svojoj koži, ali ne dopustite da vas bolest savlada - ispričala je pre nekoliko godina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike