Ena Popov i posle 18 godina dobija pitanja o Marku Miljkoviću: Nikad nije bio nasilan prema meni, javila bih mu se da ga sretnem

28.06.2024

19:30

0

Iako ne voli da priča o tom periodu života, neke stvari je sada razjasnila

Ena Popov i posle 18 godina dobija pitanja o Marku Miljkoviću: Nikad nije bio nasilan prema meni, javila bih mu se da ga sretnem
Ena Popov i Marko Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ena Popov, nekadašnja pevačica, a sada voditeljka, bila je učesnica prvog rijaliti programa u Srbiji, koji se zvao "Veliki brat". U istoj sezoni našao se i Marko Miljković, sada već poznati rijaliti učesnik i suprug Lune Đogani.

Njih dvoje su tada imali romansu, koja se nastavila i pošto su napustili rijaliti, a zajedno su, kao par koji je privlačio veliku pažnju, vodili i jednu sezonu takmičenja "Zvezde Granda"

ATAImages/Antonio Ahel
Ena Popov

Nakon 18 godina od emitovanja te prve sezone rijalitija, javnost i dalje intrigira šta se to dešavalo između Marka i Ene nakon učešća u ovom šou programu, ali i nakon saradnje u "Zvezdama Granda". Međutim, Ena o njemu ne voli da priča, a iskreno tvrdi da je čak i zaboravila da se sve to desilo.

- Ja ne izbegavam tu temu, samo kažem, mislim da je to toliko ispričana priča, nepotrebna - rekla je ona, te dodala da klipove iz rijalitija ne gleda:

- Najiskrenije ne. Malo sam i zaboravila da se to desilo. Nemam ni želju, niti mi pada na pamet da bih se bavila time.

Nakon navodnih glasina da je Marko bio nasilan prema njoj, ona je to demantovala, a incident u kom se on našao nedavno sa komšijama je kratko prokomentarisala.

ATAImages/ A.A.
Marko Miljković

- Videla sam da je bio priveden. Ne znam šta da kažem, njegova stvar. Niti imam emociju prema tome, niti komentar. Kao posmatrač neki. Nemam veze sa tim, pa me ni ne zanima - rekla je Ena u emisiji "Pretres", te zaključila da bi mu se javila kad bi ga srela:

- Ja bih se uvek javila, pristojno svima, ljubazno. Ja sam kulturna osoba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike