Ena Popov o odnosu sa najrođenijima: Nije mi se dopalo kako se brat poneo prema mojim roditeljima, naša deca se ne poznaju

27.06.2024

16:27

0

Voditeljka je prvi put pričala o porodičnim problemima

Ena Popov o odnosu sa najrođenijima: Nije mi se dopalo kako se brat poneo prema mojim roditeljima, naša deca se ne poznaju
Ena Popov - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Ena Popov, nekadašnja pevačica, a danas uspešna voditeljka, trudila se da očuva svoj privatan život otkako je postala javna ličnost. 

Međutim, sada se prvi put osvrnula na neke porodične stvari i odnos sa najbližima. Kako se ranije pisalo, Ena je, zahvaljujući bogatim roditeljima, navikla na lep život. 

- Fascinantno mi je kako su nas uvek percipirali kao izuzetno bogatu porodicu. Šta je nekom malo, a šta puno, to je relativna stvar. Ja bih rekla da smo živeli lepo i pristojno - kazala je Ena.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ena Popov

Njen otac je, nažalost, preminuo pre četiri godine, a iz prvog braka su iza njega ostali sin Đorđe i ćerka Ksenija. Sa njima, kaže Ena, ima korektan odnos.

- To znači da smo u redu kad se vidimo - rekla je voditeljka, pa dodala:

-  U mom detinjstvu konstantno smo bili upućeni jedni na druge. Ali, eto, poslednjih godina tako je kako je. Desile su se neke situacije koje su rezultirale da smo u takvim odnosima, ali niko nikome nije uradio ništa loše. Sada me više ne boli, tu smo gde smo. Što se mene tiče ja sam uvek otvorena za razgovor.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ena Popov

Kako je priznala potom, njena deca nisu upoznala decu njenog brata i sestre, a otkrila je i da je sestra Ksenija bila prisutna tokom bolesti njihovog oca, dok brat Đorđe nije, ali je prisustvovao sahrani. Iako je želela da izebgne, na kraju je ispričala šta je bila pozadina sukoba.

- Tata i brat su imali godine uspona i razdora. Nemam ja tu šta da dodam. Što se mene tiče, mogu reći samo to da neka ponašanja ne odobravam, pa taman da to radi moj tata, mama, brat ili drugarica. Ako smatram da nešto nije u redu, ne mogu da stanem iza toga. Nije mi se dopalo kako se brat ponašao prema mojim roditeljima. To je to. Ne bih da širim priču - rekla je Ena u emisiji "Pretres"

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike