Šta se tu tačno desilo? Ena Popov o nekadašnjoj vezi s fudbalerom, pa i njegovoj aferi sa Stanijom Dobrojević!

22.06.2024

14:35

0

Starleta se u jeku ove priče prvi put našla u samom fokusu javnosti

Šta se tu tačno desilo? Ena Popov o nekadašnjoj vezi s fudbalerom, pa i njegovoj aferi sa Stanijom Dobrojević!
Ena Popov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica i voditeljka Ena Popov, javnosti poznata i po svom učešću u „Velikom bratu", prisetila se veze s fudbalerom Gojkom Kačarom koju je, prema ondašnjim napisima, „rasturila Stanija Dobrojević". Ena, pak, napominje da i dan-danas nije sigurna šta se tu i kako tačno odvilo.

Kada je njemu bila postavljala pitanja vezana i za starletu - dobijala je odgovore zbog kojih je na kraju „čitavu tu priču ostavila sa strane".

- Ne znam da li mi je Stanija otela dečka. Eto, ni dan-danas ne znam šta se tačno desilo. Ja to ne mogu da znam, niti mi je to ikada potvrđeno. Kasnije se moja i njegova veza nastavila, tako da ne znam šta se desilo, znaju njih dvoje - ispričala je ona u „Pretresu", pa je potom dodala:

Ena Popov, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Zanimalo me je naravno, pitala sam, ali sam dobijala neke odgovore koji mi nisu bili jasni. Na kraju sam ja to stavila sa strane. Ta veza je posle toga trajala još malo, tako da više nije ni bilo važno šta se dogodilo - zaključila je na televiziji „Hype".

Jednom prilikom, Stanija se i sama dotakla ove afere pa objasnila kako ju je ista „stavila na mapu", ali i da ona nije imala pojma da je Kačar zauzet.

„Prevario verenicu? Koju crnu verenicu?!"

Stanija Dobrojević, ATAImages/M. P.
 

- Dopisivali smo se dva meseca preko Fejsbuka, on je tad bio na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a ja u Americi. Počeli smo da se zabavljamo čim smo se vratili u Srbiju i posle dve nedelje otišli smo u Hrvatsku. Na kraju smo na taj meč otišli u ne baš najboljim odnosima, čak sam ja i kasnila. I dešava se da smo bili uskilani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama, naslovi „Kačar prevario verenicu". Koju crnu verenicu? Nisam ni znala to, kad su me zvali novinari, ja sva bitna... A kad su me pitali znam li da je veren za Enu Popov, ja se mislim: „Koja bre Ena Popov?" Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a u stvari je on po mene došao kolima - pričala je bila ona, prenosili su mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike