Slađa Alegro slavi rođendan i 25 godina karijere, pa se obratila suprugu: Hvala ti što te je donela poplava i nikad nisi otišao (VIDEO)

27.06.2024

22:25

0

Govorom je nasmejala sve

Slađa Alegro slavi rođendan i 25 godina karijere, pa se obratila suprugu: Hvala ti što te je donela poplava i nikad nisi otišao (VIDEO)
Slađa Alegro i Zoran Dragaš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Slađa Alegro večeras proslavlja 45. rođendan, a ovom prilikom obeležava i 25 godina na estradi.

Iako joj je rođendan zvanično za dva dana, ona je odlučila da proslavu upriliči danas, s obzirom na to da je većina njenih kolega preko vikenda van Srbije zbog posla.

Ona je okupila drage prijatelje i kolege, a za ovu priliku je nosila belu, kratku haljinu sa šlepom, a kosu je uvila u lokne i pustila da pada.

Slađa je održala i govor gde se zahvalila svima koji su došli, te istakla zašto ih je okupila sve na jednom mestu, a posebno je sve raznežio, ali i nasmejao deo koji je posvetila svom suprugu Zoranu Dragašu.

- Mislim da me je stvarno Bog nagradio ovakvim životnim saputnikom. Ne moramo ništa jedno drugom reći, sve je dovoljno rečeno. Toliko smo različiti, a isti, imamo iste ciljeve, iste želje - rekla je Slađa, pa nasmejala sve:

- Hvala ti što te je donela poplava, ja to kažem u šali, ali jeste stvarno, on je došao kada je bila poplava i više nikada nije otišao (smeh). Nije te izbacila, nego te je donela. Moja drugarica je, sećam se, tada pitala šta se dešava, da li on ostaje u Obrenovcu, a ja sam rekla da ne znam i da je doneo jednu veliku torbu. Mila Dragaš je odsutna jer ne voli galamu i buku.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike