Slađa Alegro emotivno o borbi za potomstvo: To je nešto što te izjeda, u tome si sam

21.03.2024

13:30

0

Pevačici je suprug najveća podrška

Slađa Alegro emotivno o borbi za potomstvo: To je nešto što te izjeda, u tome si sam
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ A.A.

Slađa Alegro živi mirnim porodičnim životom sa suprugom sa kojim je godinama u skladnom braku. Njih dvoje su pre šest godina dobili ćerku Milu, pa i pored idilične porodične atmosfere ima jednu neostvarenu želju.

- Da Mila dobije, ako Bog da, brata ili sestru. Sve ostalo je negde baš kako treba. Probudim se zadovoljna i srećna jer sam sinoć imala uspešan koncert, doputovala srećno i zdravo, moje kolege su tu sa mnom. Volimo se, poštujemo se. Samo da smo zdravi i da smo zahvalni Bogu na svemu što imamo, ono što nemamo potrudićemo se da dobijemo, ako i ne dobijemo Bože moj, život ide dalje, ali to je nešto što je važno za nas kao porodicu i za mene kao ženu da se dogodi, ali ako bude sve kako treba - priznaje pevačica, pa dodaje:

- Mila stalno to pominje i ja mislim da bi bila presrećna, pa ćemo izvagati šta bi to trebalo da se dogodi.

ATAImages/ A.A.
Slađa Alegro sa suprugom Zoranom

 

Iako se godinama borila da dobije još jedno dete, nažalost, u tome još uvek nije uspela, a u teškim trenucima najveća podrška joj je bio suprug Zoran.

- Mnoge žene prolaze kroz situacije kao što je bila moja. Svaka žena mora da shvati da je u toj igri ona glavni junak, jer ako ona popusti niko sa strane to neće moći da reši. Ona sama sa sobom kada shvati da će to sigurno da se dogodi, biće. Čvrsto verujem da je Bog stvorio ženu da bi ona stvorila potomke. Vera, nada i mnogo strpnjenja i jako važan je i odabir važeg partnera ono ko će kroz sve to da prođe sa vama. Ko će da zna kada je trenutak da zajedno ćutite, bez da vam postavlja pitanja, to je nešto što grize izjeda, ti to moraš sam, a on je tu da vas drži za ruku kao kada idete do oltara - zaključila je pevačica za Grand.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike