Slađa Alegro o vaspitanju ćerke i njenom druženju sa Sekinom decom: Mila je dama, dok ne pošizi (VIDEO)

01.07.2021

07:15 >> 07:30

0

Pevačica je otkrila da uživa u ulozi majke i da iako nije čitala priručnike o brizi dece, odlično se snalazi i smatra da nije napravila pogrešan korak kad

Slađa Alegro o vaspitanju ćerke i njenom druženju sa Sekinom decom: Mila je dama, dok ne pošizi (VIDEO)
Copyright Slađa Alegro sa suprugom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Slađa Alegro sinoć je prisustovala promociji romana „Izgubila sam sebe” Vesna Dedić na koju je došla u pratnji svog supruga, a predstavnicima sedme sile među kojima je bila i ekipa portala 24sedam otkrila je da li ima zakazanih tezgi, kako se snalazi u ulozi majke i da li je njena naslednica Mila poslušna devojčica.

– Što se tiče nastupa, gužva, gužva, ali nećemo da se bunimo, onda bi narod rekao: „Njima nikako ne valja. Kad ne rade kukaju što ne rade, kad rade, kukaju što rade. Ne kukamo, dobro je svakako da smo živi i zdravi, biće valjda sve kako treba.“

Iako svako od nas ima krizne trenutke, Slađa kaže da takvih momenata nije imala.

Slađa Alegro sa suprugom, Foto: 24sedam/Danica Božović

Nikada nisam izgubila sebe. Tu sam od rođenja, tu sam stalno. Trudim se da budem prvo sebi dobra i zadovoljna sobom, onda ću sigurno biti dobra i ostalima oko sebe.

Pevačica je otkrila kako se snalazi u ulozi majke i da li je nekada imala potrebu da čita psihološke knjige koje bi joj pomogle u vaspitanju ćerke.

– Sve mi je bilo strano moram da priznam, bez obzira na to što sam sa puno godina dobila ćerku, ali nekako se, kao i za sve u životu vodim nekim svojim osećajem. Mislim da tada majka nikada ne pogreši. Naravno da sam slušala savete onih starijih i onih koji imaju duže decu od mene, ali ne sad slepo da sam ih pratila. Knjige nisam čitala, to moram da priznam, i mislim da nigde nisam pogrešila. Ali sigurno da svi mi nekad pogrešimo, bilo u ljubavi, bilo u poslu. Mislim da do sada nigde nisam pogrešila. Ona je fina, vaspitana, iako ima samo tri godine, veoma je emotivna, to je povukla na oboje. Ima neku harizmu, energiju, gde god dođe, primećena je – priča Slađa i objašnjava da je njen muž češće imao priliku da uspava njihovu naslednicu, dok je ona obavljala kućne poslove:

Printscreen Youtube/Premijera – Vikend Specijal

– Dugo po rođenju je Zoka uspavljivao, tako se namestilo. Uveče kada popije mleko Zoka joj da, za to vreme ja sredim kupatilo posle kupanja. Onda je ona kada je napunila godinu dana sama rekla da neće da se uspavljuje. Mislim da je za sada mamina ćerka, ali verujem da će doći trenutak i dan kada one pobegnu od majke i odu kod očeva, ali ne bunim se – kaže ona, pa dodaje da je ona ta koja često povisi ton, dok je tata onaj koji je razmazio njihovu mezimicu.

Slađa Alegro sa suprugom, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Možda sam ja malo stroža. Zorana doživljava kao druga većeg i starijeg, kao Maša i meda (smeh) da me ne čuje sada. Ja sam tu da podviknem, a kod njega polako. Ona ne sme da bude bezobrazna, da nekoga udari, da namerno nešto loše uradi.

S obzirom na to da su Seka Aleksić i Slađa veoma dobre prijateljice, njihova deca su počela da se druže, a pevačica se nada da će to biti pravo prijateljstvo i kada stasaju u momke i devojke.

Seka Aleksić ATAImages/Antonio Ahel

– Odlično se slažu. Drugačijeg su temperamenta, mlađi je još mali, pa ne mogu ništa da kažem, Jakov je sav živahan i sve je brzo, a Mila je dama, dok ne pošizi i ona. Generalno su dobri, vole se. Nadam se da će tako biti i u budućnosti.

Ceo razgovor sa pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike