Slađa Alegro otkrila šta u javnosti nikad ne radi i kako vidi sebe u penziji: Želja mi je da Zoran i ja otvorimo restoran!

28.01.2024

19:19

0

Pevačica je sigurna da će njihova ćerka otići svojim putem, a volela bi da imaju i kuću na selu

Slađa Alegro otkrila šta u javnosti nikad ne radi i kako vidi sebe u penziji: Želja mi je da Zoran i ja otvorimo restoran!
Slađa Alegro - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Slađa Alegro je žena koja je uvek nasmejana, raspoložena, a kako je otkrila, ono što je na sceni, to je i privatno. 

Jedino, kako kaže, u javnosti ne psuje, što inače privatno stalno radi. 

- Mislim da sam ista. Imaš na sceni dozu odgovornosti, da odradiš posao što je bolje moguće, čak i ako imaš neki problem, na sceni to zaboraviš. Mada ja umem i tu da se rasplačem i našalim, takva sam i privatno, nema tu neke razlike. Trudim se da u javnosti ne psujem, što inače privatno radim - otkrila je pevačica.

ATAImages/ M.M.
Slađa Alegro

Ona je ispričala da je sa suprugom u januaru proslavila osmu godišnjicu braka, a onda otkrila kako bi volela da zajedno dočekaju penziju. 

- Volela bih da Zoka i ja imamo neki restorančić, da dočekujemo goste, da on sprema kafu, ja iznesem neki kolač. Da ne pobegnem od onoga što zaista volim. Volela bih dok sam živa i dok me glas služi, da nekad negde nešto otpevam. Da ne bude skroz penzija. Volela bih i neku kućicu na selu, naša ćerka će negde otići, a mi da budemo baba i deda koji gledaju domaće filmove - rekla je Slađa, pa se osvrnula i na to što je poznata po tome da jako voli da čisti kuću:

Instagram printscreen/zokadragas
Slađa Alegro sa mužem Zoranom

- Ja inače volim da čistim i da sređujem kuću, u tome stvarno uživam. Nekad kad je momenat da odmorim, da odspavam, ja obavezno krpu i nešto brišem. Bila mi je kuma, ja sam kuvala ručak, ona je ručala, ja kažem taman dok ona jede, da ja obrišem prozore jer su me nešto nervirali (smeh). Tako da ako nešto zakaže kod mene, sigurno ću biti neka čistačica ili čistalka, što ja kažem (smeh).

(Novosti)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike