"Starije kolege ne mogu da podnesu uspeh mlađih pevača": Slađa Alegro oštro o rivalstvu na estradi

10.03.2024

20:37

0

Pevačici se ne dopada Evrovizija

"Starije kolege ne mogu da podnesu uspeh mlađih pevača": Slađa Alegro oštro o rivalstvu na estradi
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ M.M.

Slađa Alegro već duži niz godina je na muzičkoj i javnoj sceni, a za sve to vreme nju nisu pratili skandali, već važi za mirnu i povučenu pevačicu.

- Ja mislim da sam od prvog momenta odala utisak dobrog i ispravnog čoveka. Kad steknete poverenje i dobar ste čovek, dobijete i mnogo simpatija. Do dana današnjeg su sve to isti ljudi, okupljamo se na istim slavljima, proslavama. Međutim, jako sam zahvalna i svojim roditeljima, koji su od mene napravili ovo što danas jesam.

Pevačica se osvrnula na ovogodišnju "Pesmu za Evroviziju", te istakla da ovo takmičenje više ne prati.

ATAImages/Antonio Ahel
Slađa Alegro

- Ne ništa nisam ispratila. Ovo je prva godina da apsolutno nisam u toku, jedino što se Zejne tiče, tu sam upućena jer smo jako dobre. Što se mene lično tiče, Evrovizija je davno prestala da bude takmičenje za pesmu, nastup, ličnost. Postalo je nešto što ja definitivno ne razumem.

Ove godine slavi 25 godina rada, ali ne namerava da pravi veće solističke koncerte, zbog čega je najviše kritikuje suprug.

- Upravo me muž kritikovao zbog toga, jer sada ću vam otkriti da ja ove godine slavim 25 godina karijere, u martu ove godine. I to nije onaj album sa Alegro bendom, već sa grupom Frenki sa kojima sam ja radila pre nego što sam počela sa Alegrom. To je bilo čuvene 99 kada je krenulo bombardovanje. I moj muž kaže da je to idealan povod za koncert, a ja kažem da imam preča posla. Stvarno nemam potrebu za veliki koncert. Moja šetnja sa ćerkom mi je preča od svega. Godine su stigle. (smeh)

ATAImages/ A.A.
Slađa Alegro

Na kraju se osvrnula na to što se pevači poslednjih godina gotovo takmiče ko će zakazati veći broj Arena, a Slađa tvrdi da je takva vrstva rivalstva nervira.

- Evo ne znam zašto. Na ovoj sceni me najviše iznervira, to neko rivalstvo, kao nije a jeste. Čak to rade i starije kolege, ne mogu da podnesu uspeh mlađih koleginica. Vraćam se sad na koncerte Aleksandre Prijović, milsim da je ona sve pomutila. Moramo uvek biti iskreni, a to je velika problematika. Moramo javno priznati da neko mlad može da uspe, ali morate priznati i da za stvari koje su kvalitetne morate aplaudirati, morate sebi priznati da nije ništa strašno kad neko napravi veliki uspeh a vi niste. Nema potrebe da bilo ko pokušava da se sa njom takmiči. Sve se sklopilo kod nje i to je samo za pohvalu. A ja ću se truditi za sebe.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike