Slavlje u kući Rokvića: Da nas do večnosti drži ono što smo tada osetili! (FOTO)

22.06.2024

11:55

0

Ovime je pokrenuo pravu lavinu komentara onlajn

Slavlje u kući Rokvića: Da nas do večnosti drži ono što smo tada osetili! (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright ATAImages/M. P.

Pevač Nikola Rokvić iskoristio je fotografiju sa početka ljubavi s manekenkom Bojanom Barović, te joj uz istu na društvenim mrežama čestitao rođendan. Bojana je, podsetimo, rođena na današnji dan 1983. u Novom Sadu.

- Srećan rođendan, mami. Jedna sa početka naše ljubavi. Da nas do večnosti drži ono što smo osetili od prvog pogleda - poručio je Rokvić, pa i pokrenuo pravu lavinu komentara na Instagramu; mnogi su se, naime, ubrzo pridružili čestitkama.

Čestitka Nikole Rokvića, Instagram screenshot / nikolarokvic
 

Podsetimo, Bojana i Nikola upoznali su se u jednom rijalitiju, u kom su zajedno boravili. Jedan su od retkih sličnih parova čija je ljubav i posle takvog formata opstala.

- Verujem u sudbinska spajanja, pomalo sam fatalista po tom pitanju. Kad je produkcija zvala učesnike za prvi izbor, uopšte nije trebalo da budem u Srbiji, niti sam u proteklih sedam godina bila u našoj zemlji u to vreme. Onda je iskrsla svadba moje prijateljice, na koju sam odlučila da dođem u poslednjem momentu. Produkcija je saznala da sam tu, pa me je pozvala. Imala sam neke poslove u Los Anđelesu, pa nisam bila sigurna da li ću moći da se odazovem, ali sve se namestilo da sam ipak ušla. Lepo se kaže da ono što ti je suđeno ne možeš izbeći. Meni u tom periodu uopšte nije bio cilj da se vraćam u Srbiju, međutim sve je ispalo drugačije - kazala je ona govoreći na tu temu za medije pre nekoliko godina.

Od starta, prema sopstvenom priznanju, Rokvić joj delovao veoma simpatično, nenametljivo, neposredno, ali i zabavno. Imala je, takođe, osećaj i da je veoma dobar čovek.

 

 

Jedno drugom su izgovorili sudbonosno „da" 2016. godine u manastiru Mileševa, a potom i osnovali porodicu.

- Taj dan, čas i trenutak... Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem - istakao je bio pevač onda na društvenim mrežama.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike