"Da li si ti normalan? Ženi su krenule kontrakcije, a ti ćeš u crkvu!": Nikola Rokvić otkrio šta je radio na bitan dan

26.02.2024

16:00

1

Porođaj se dogodio neplanirano ranije

"Da li si ti normalan? Ženi su krenule kontrakcije, a ti ćeš u crkvu!": Nikola Rokvić otkrio šta je radio na bitan dan
Bojana Barović i Nikola Rokvić - Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Simeon Rokvić, sin Nikole i Bojane Rokvić, danas puni pet godina, a njegov otac je tim povodom objavio na Instagramu zajedničku sliku i prisetio se dana kada mu se sin rodio.

- Tatin sin soko! Sećam se dok je Bojana bila trudna, razmišljali smo o imenima… Bila su dva u opticaju! Drago, po mom deda Dragi i Simeon jer nam se to ime dopalo! Odlučili smo se za ime Drago, jer je Bojana znala koliko bi mi to značilo! Zvaće se Drago - počeo je on i dodao:

ATAImages/Antonio Ahel
Nikola i Bojana Rokvić

- Bojani je termin bio 14. marta! Došao je 26. februar kada proslavljamo Sv.Simeona Mirotočivog! Bio sam taj dan sa prijateljima na ručku, uzeo rakijicu da nazdravim, kad zvoni telefon, meni se prosipa rakija, Bojana javlja krenule jake kontrakcije!

Nikola je brzo otišao po suprugu kako bi je odvezao u bolnicu, a usput su mu se pojavili "znaci pored puta", te je stigao i da svrati do crkve.

instagram printscreen/bojanabarovic
Nikola i Bojana Rokvić

- Brzo sam pošao iz centra grada prema Novom Beogradu, da je pokupim i da odemo u porodilište! Stajao sam na semaforu sa desne strane i u tom momentu ugledah hram Sv.Simeona! Razmišljam se, da stanem , da se pomolim i zapalim sveću za dobar porođaj! Opet glas sa druge strane mi govori, da li si ti normalan, ženi su ti krenule kontrakcije a ti ćeš da svraćaš u crkvu!? Odlučim se ja da prepustim Bogu sve i pođem desno ka crkvi. Pomolih se i videh malu ikonicu, Sv.Simeona i shvatih da dinara nemam kod sebe, samo karticu! Zamolih sestru što prodaje u radnji da mi pokloni ikonicu, objasnivši situaciju, da žena treba da mi se porodi i da ću naknadno doneti novac! Naravno sestra mi je dala ikonicu, ja sam stigao na vreme, došli smo u porodilište i vrlo brzo rodio nam se Simeon. Uz veru i prepuštanje nema brige! Danas naš Simke puni 5 godina! - napisao je pevač.

Podsetimo, pored sina, Nikola i Bojana imaju i dve ćerke, jednogodišnju Angelinu i najstariju Leonu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike