Bojana Barović posle humane misije muža Nikole Rokvića mašta o preseljenju? „To je i jedna od najvećih želja moje dece!" (FOTO)

02.06.2024

10:25

0

Ovime je izmamila i reakciju poznatog izabranika

Bojana Barović posle humane misije muža Nikole Rokvića mašta o preseljenju? „To je i jedna od najvećih želja moje dece!" (FOTO)
Bojana Barović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Malo po povratku u Srbiju iz Grčke, te hodočašća supruga Nikole Rokvića, manekenka Bojana Barović otkrila je putem svog Instagrama koliko bi i njihovi naslednici voleli da žive u njenom rodnom Novom Sadu.

- Jedna od najvećih želja moje dece je da živimo u Novom Sadu. Ali grad kao grad za njih nema puno značaja, već oni koji su u njemu... Ako se vodimo time da je potrebno selo da bi se podigla deca, pa ovo moje ne tako malo „selo" je razlog njihove želje, a da budem iskrena, potajno i moje - otvorila je dušu ona kraj jedne od najnovijih objava, pa izmamila i reakciju pevača.

Bojana Barović i Nikola Rokvić, Instagram screenshot / bojanabarovic
 

- Nema me 31 dan i odmah se pravi klan - našalio se bio on.

Podsetimo, Nikola je po povratku u Beograd izjavio za medije da misija koju je odradio neće biti jedina, te da svašta ima u planu.

Za 31 dan pešačenja do Egine, inače, uspeo je da prikupi 31 milion dinara koji će biti donirani za nekoliko odeljenja dečije onkologije u Srbiji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike