Nikola Rokvić stigao u Srbiju: Nakon više od mesec dana se vratio kući, supruga i deca ga prate u stopu

26.05.2024

19:12

0

Pevač ne skida osmeh sa lica

Nikola Rokvić stigao u Srbiju: Nakon više od mesec dana se vratio kući, supruga i deca ga prate u stopu
Nikola Rokvić stigao u Srbiju - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rokvić je pre nekoliko dana završio svoju humanu misiju, koja je trajala 31 dan, a na kojoj je pešačio do Egine u Grčkoj.

Danas je sa suprugom Bojanom Barović i njihovo troje dece stigao u Beograd, gde je uslikan na aerodromu, a kako se moglo videti, pevač nije skidao osmeh sa lica. 

Nikola Rokvić je bio u ležernom izdanju - majici i farmerkama, dok se njegova supruga odlučila za nešto svetlije varijante. 

On je gurao kolica sa nekoliko kofera, na kojima su sedela njihova deca, a nema sumnje da su jedva čekali da se upute ka svom domu.

Pevač je ovom prilikom najavio da će sigurno biti još sličnih misija, ali i otkrio kako mu je bilo.

- Najteže su mi bile stvari oko životinja i nekih predela gde sam bio sam samcijat, u šumama i njivama, gde sam išao mimo puta i taj dan kada sam ušao u Grčku, tada mi je bilo jako teško zbog promene klime, velika je vlažnost, na pola puta sam ostao bez snage i energije - rekao je Nikola, pa otkrio gde je spavao:

- Bio sam sam tokom rute najveći deo, sa mnom su krenula i moja tri prijatelja, koja su bila u kamperu, gde sam ja i spavao, prvu noć nije stigao kamper, pa sam spavao u šatoru, a to nije tako dobro opcija, jer je bilo 4 stepena. Posle je bilo lakše, bila je i opcija da krenemo bez kampera, ali onda bi mnogo gubio energije da nađem smeštaj, naročito što sam poznata ličnost. Verovatno bi ljudi hteli da me ugoste i da popričamo i to bi mi oduzelo mnogo energije, Tokom rute sam bio isključivo sam, oni su me s vremena na vreme posetili da me pitaju da li mi treba hrana, voda, banana ili neka čokoladica i tada iskoriste trenutak da me uslikaju. Nas četvoro muškaraca je bilo u kamperu, nije bila nijedna nesuglasica - otkio je Nikola, pa priznao da bi ovakvo iskustvo sigurno ponovio:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikola Rokvić

- Ovo bih sigurno ponovio, ovo je tek početak, mislim da će biti još takvih akcija, to je jedna divna stvar, ovde celokupno biće učestvuje, a sve je obuhvaćeno humanim ciljem. Dosta mi ideja dolazi, verovatno će se javiti neka.

Podsetimo, Nikola je za 31 dan pešačenja uspeo da skupi 31 milion dinara, koji će biti raspoređeni na više odeljenja dečije onkologije u Srbiji.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike