Šejla Zonić o saradnji sa Cecom Ražnatović: Ima konjske živce!

10.06.2024

08:25

0

Osvrnula se i na napade na pevačicu

Šejla Zonić o saradnji sa Cecom Ražnatović: Ima konjske živce!
Copyright ATAImages/ A.A.

Šejla Zonić, ovogodišnja pobednica "Zvezda Granda", imala je prethodnih meseci priliku da sarađuje i uči od Cece Ražnatović. Posvećen rad mentora najbolje se video u finalu, te su čak četiri kandidata Ražnatovićeve stigla do kraja takmičenja.

Kako kaže Šejla, pevačica je bila vrlo zaštitnički nastrojena prema njima, a onda se osvrnula i na napade kojima su bile izložene.

- Nas četvoro njenih kandidata je bilo u finalu. Štitila nas je i lavovski se borila za nas, po čemu je ona i poznata. Bilo je trzavica pred finale, ona me je podržala i isticala samo moje vrednosti. Znate i sami, istorija naša, taj ružni rat koji se desio, meni je žao što mi mladi koji nismo ni rođeni u tom periodu ispaštamo zbog toga, za šta nismo ni krivi i dužni, krivi su zli ljudi, koji su uzrok tome. Pustite nas mlade da živimo svoje snove i idemo ka svojim ciljevima. Kao mentor je izuzetna - rekla je Šejla, pa dodala:

ATAImages/ A.A.
Ceca Ražnatović i Šejla Zonić

- Nije nikada povisila ton na nas. Svaka joj čast na tome, ima konjske živce, kad svi krenemo da je pitamo, da li može ovo ili ono, ona ostane smirena i rešava sve jedno po jedno.

Podsetimo, Šejla je važila za najobrazovaniju ovogodišnju takmičarku jer je nedavno magistrirala, dok je drugoplasirani bio Miki Sukolovski, takođe Cecin kandidat.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike