Ceca ne može da sakrije ponos zbog pobede Šejle Zonić: Najsrećnija sam na svetu!

09.06.2024

09:28

0

Još jednom je pohvalila takmičare

Ceca ne može da sakrije ponos zbog pobede Šejle Zonić: Najsrećnija sam na svetu!
Copyright ATAImages/ A.A.

Šejla Zonić sinoć je odnela pobedu u "Zvezdama Granda", a njena mentorka Ceca Ražnatović prva je izašla na binu da joj čestita.

Pevačica nije mogla da sakrije sreću i ponos zbog uspeha njene kandidatkinje, ali je iskoristila priliku da čestita i drugoplasiranom Mikiju Sekulovskom.

- Dva najbolja su pobedila. Srce mi je lupalo, ne znam kako da vam opišem. I jednog i drugog držim za ruku, prepuno mi srce i rekla sam: "Bože, ti jedini odlučuješ šta će i kako će". Ko god da pobedi biće mi srce puno, pravda je pobedila. Šejla je fenomenalna, fantastična, ona je gotov proizvod. Devojka je obrazovana, magistar muzike. Miki je završio operu, peva sve živo... Ove godine sam imala sjajnu ekipu, ove godine je bila fantastična ekipa uopšte takmičara. Saša je 20 njih pustio u finale jer je bilo teško odlučiti ko će ostati. Kad god su ispadali klinci bilo nam je jako teško... Ja sam večeras najsrećnija osoba na svetu - rekla je za Kurir.

Ražnatovićeva smatra da je pred takmičarima svetla budućnost i uspešna karijera, kao i da je ovo samo njihova zasluga.

- Mi mentori ih nismo naučili kako da pevaju, oni to već znaju, oni su se rodili sa tim talentom. Mi smo ih samo nekim ličnim iskustvom usmeravali kako treba da prolaze kroz takmičenje, usmeravali smo ih gde bi nešto mogli da poprave, to su sitnice... Sve što oni rade je njihova zasluga, ništa ne prepisujem sebi to je njihova zasluga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike