Lejdi Gaga odgovorila na priče da je trudna: Ovo su svi čekali! (VIDEO)

05.06.2024

13:20

0

Pevačica je u dve reči rekla sve

Lejdi Gaga odgovorila na priče da je trudna: Ovo su svi čekali! (VIDEO)
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Ubrzo nakon što se pročulo da je Lejdi Gaga možda u drugom stanju, pevačica se oglasila na društvenim mrežama i istakla - da to u stvari nije slučaj. Fotografije sa venčanja njene sestre, podsetimo, napravile su opštu pometnju u javnosti jer joj se, naizgled, nazirao stomačić.

Lep događaj, inače, odvio se 1. juna, a Gaga je svakako bila među najradosnijim zvanicama rame uz rame sa svojim izabranikom, biznismenom Majklom Polanskim.

Lejdi Gaga, Instagram screenshot / ladygaga
 

Pre nekoliko meseci par se takođe našao u fokusu. Tada, pokrenuta su šuškanja da su vereni pošto je ona za njega rekla i da je „ljubav njenog života". Do tada, gotovo da je insistirala da je „sve samo zabava". Ipak, iz njene izjave, jasno je da je mnogo više od toga.

- Mnogo je srećna sa njim. Non-stop su zajedno u Malibuu, gledaju filmove kod nje kući, kuvaju... Prosto, uživaju zajedno - istakao je jednom prilikom insajder za tamošnje medije.

Iako se ispostavilo da nije trudna, Gaga bi i te kako volela da se ostvari kao majka.

 

@ladygaga

register to vote or check if you're registered EASILY at www.headcount.org ♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

 

- Radujem se ulozi majke. Nije li fantastično, šta mi (žene) sve možemo? Da nosimo ljudsko biće u nama, rodimo ga i onda je naš posao da ga održimo u životu - komentarisala je na tu temu 2020, za „InStyle".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike