Lejdi Gaga podelila lične trenutke sa fanovima posle dužeg vremena: Znam da nisam ovde kao ranije i da žudite za tim

18.06.2023

16:00

0

Pevačica je na društvenim mrežama uglavnom delila promotivne materijale za svoje projekte u poslednje vreme

Lejdi Gaga podelila lične trenutke sa fanovima posle dužeg vremena: Znam da nisam ovde kao ranije i da žudite za tim
Lejdi Gaga - Copyright Profimedia

Lejdi Gaga je, posle dužeg vremena, rešila da podeli sa svojim pratiocima nešto intimnije stvari, kao što je to ranije činila.

Ona je, naime, sve do sada uglavnom na svojim društvenim mrežama delila promotivne materijale za stvari koje je radila, ali je sada rešila da otvori dušu.

- Želela sam da podelim ličan trenutak sa vama danas, znam da to u poslednje vreme ne radim mnogo i neki od vas zaista žude da podelim više svog umetničkog procesa - počela je Gaga, pa dodala:

Profimedia
Lejdi Gaga

- Svoju kreativnost od prošlog leta doživljavam na zaista poseban i privatan način - pisala sam i producirala muziku za poseban projekat, mesecima sam se pripremala razvijajući svoj lik za drugi deo filma „Džoker“, snimala sam „Džokera“ mnogo meseci, vodila sam svoju firmu „Haus Labs“, bavila sam se filantropskim radom, a dodatno sam radila na montaži filma „The Chromatica Ball“. Mogu da kažem da, prvi put posle mnogo godina, moja ljubav prema stvaranju umetnosti, muzike, mode i podrške zajednici nikada nije bila ispunjenija.

Kako je dalje istakla, vreme koje je uzela za sebe bilo je jako lekovito po nju.

- Možda ne delim onoliko sebe na mrežama kao u prošlosti, ali nadam se da znate da je ovo vreme za mene bilo izuzetno lekovito i punilo je moje srce, um, telo i kreativnost – da stvaram u sebi i da imam lični život koji je samo za mene. Sigurna sam da će se neki od vas možda osećati drugačije jer nisam uvek bila tako privatna (kladim se da će to nasmejati neke od vas)— ali volim svoje fanove, svoja „mala čudovišta“, i to se nikada neće promeniti - rekla je ona i zaključila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

 

- Ne mogu ni da opišem koliko me naša globalna zajednica inspiriše svakog dana da donesem što više radosti u vaše živote. Evo fotografije mog rada na montaži filma „The Chromatica Ball“ (to je kadar iz filma iza mene) – jedva čekam da to doživite. Hvala vam što ste voljni da rastete sa mnom kako bih se mogla promeniti i transformisati sa zajednicom koju toliko volim. Nadam se da volite sve stvari koje sam stvarala za vas i nadam se da vam je ovo mali podsetnik na moju duboku strast i posvećenost umetnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike