Lejdi Gaga trudna?! Uslikana na tajnom venčanju svoje sestre posle više meseci: Haljina joj istakla stomačić (VIDEO)

04.06.2024

12:31

0

Ona se nije odvajala od Majkla Polanskog

Lejdi Gaga trudna?! Uslikana na tajnom venčanju svoje sestre posle više meseci: Haljina joj istakla stomačić (VIDEO)
Lejdi Gaga i Majkl Polanski - Copyright Profimedia

Paparaco fotografije i video snimci popularne pevačice i glumice Lejdi Gage (38), koji su osvanuli nakon venčanja njene sestre Mejn proteklog vikenda, navodno dokazuju da je izgleda u drugom stanju. Na snimcima se jasno nazire njen stomačić, a svetski mediji prenose navode da je Gaga plenila.

Naime, porodica je iznajmila ceo hotel za svadbu tokom dva dana vikenda, a svi komentarišu nakon snimaka koji su isplivali na portalu The Sun, da pevačica i njen izabranik Majkl Polanski očekuju uskoro prinovu.

Printscreen: Instagram/ ladygaga
Lejdi Gaga i Majkl Polanski

Gaga je na sestrinom venčanju bila deveruša, a sve je organizovano gala. Ona je ponela crnu klasičnu kraću haljinu koja joj je prilično istakla stomak, a pažnju je zatim privukao i njen dijamantski prsten. Kosu je podigla u punđu, a stavila je crveni karmin. U bež haljini, koju je takođe obukla tokom ceremonije, primećena je upravo sa Majklom, koga je držala pod ruku i gde se isticao njen stomak, koji su tamošnji mediji ocenili "trudničkim".

Inače, pevačica se još nije oglasila o navodnim novostima u njenom životu, a kako mesecima nije viđena u javnosti šuškanja postaju sve intenzivnija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike