Pevačica komentarisala razvode na estradi i istakla: Dragana Mirković treba da nađe mlađeg dečka!

03.06.2024

15:48

0

Ona nije još razmišljala o razvodu

Pevačica komentarisala razvode na estradi i istakla: Dragana Mirković treba da nađe mlađeg dečka!
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/ A.A.

Dragana Mirković poslednjih meseci je glavna tema medija zbog razvoda od Tonija Bijelića sa kojim je u braku bila više od 20 godina. 

Dugo se spekuliše šta je razlog kraha njihovog braka, a pevačica je čak otkrila i da godinama unazad ne žive zajedno. Njene koleginice je već dugo teše, a sada je poput Goce Tržan i Mia Borisavljević posavetovala da nađe mlađeg partnera. 

Printscreen „Amidži šou"
Dragana Mirković

- Mislim da je Dragani definitivno potreban mlađi muškarac. Navijam da nađe mlađeg dečka. Moj suprug je mlađi od mene dve godine i odlično nam ide u braku. Kada je Haris u pitanju, ne poznajem ga, pa ne znam ni kakva bi mu žena odgovarala. Možda nekad i nije loše biti malo sam, ne postoji recept za uspešnu vezu ili brak, pogotovo u današnje vreme - izjavila je ona i dodala da u njenom braku sa Bojanom Grujićem sve odlično štima, te nije razmišljala o razvodu. 

- Nisam nikada razmišljala o razvodu, ali nikad se ne zna. Ne treba živeti sa takvim mislima, nemojte mi ubacivati rovce u glavu jer o tome ne razmišljam. Ne bih se sada razvodila jer ne bih bila u centru pažnje. Šalim se, naravno, niko ne ulazi u brak sa ciljem da se razvede. Mislim da je ova tema zanimljiva medijima u nedostatku boljih. Mnogima su propali razvodi i nisu privukli pažnju kakvu su očekivali. Ukoliko se ja budem razvodila, angažovaću PR-a kako bismo što bolje to plasirali. Svaki kraj je novi početak, a za prošlošću ne treba plakati - rekla je Mia za Informer. 

ATAImages/ M.M.
Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Na kraju, ona se osvrnula i na svoju karijeru, te objasnila da više nikada ne bi snimila spot poput onog za pesmu "Kako da ne", u kome se pojavila potpuno naga. 

- Ne bih to ponovila. Kada se jednom to desi, reprize nema. Prošla sam golgotu zbog tog spota, ali sam se svesno upustila u to. Hitovi koji su kasnije usledili poput: "Ženskaroša", "Ja bih se s tobom topila", "Lepota balkanska" opravdali su skandalozni početak moje karijere - rekla je Mia.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike