Novi detalji razvoda Dragane Mirković! „Lopta" je kod Tonija - on odlučuje hoće li se sporazumno rastati ili će sve završiti na sudu

01.06.2024

10:10

0

Pevačica je otvorena za svaki vid dogovora

Novi detalji razvoda Dragane Mirković! „Lopta" je kod Tonija - on odlučuje hoće li se sporazumno rastati ili će sve završiti na sudu
Dragana Mirković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Mirković i Toni Bijelić, posle dugogodišnje ljubavi, rešili su da stave tačku na svoj brak. Par se, uprkos pojedinim tvrdnjama, maksimalno trudi da sve prođe u miru, a trenutno, čeka se na odluku biznismena - hoće li da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine.

- Dragana je Toniju još prvog dana uručila zahtev za razvod braka i dalje prepustila posao advokatima, koji bi trebalo da se dogovore i reše slučaj - počeo je izvor za „Kurir", pa potom dodao:

- Postoji zakonski rok u kom advokat i Toni treba da se dogovre i saopšte Dragani da li hoće da se razvedu sporazumno ili da sud odluči o razvodu i podeli imovine.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljao.

Toni Bijelić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Toni i njegov advokat, koliko ja znam, do danas nisu odgovorili Dragani, ali taj rok još uvek nije istekao, tako da imaju još vremena da donesu odluku kako će se sve završiti. Što se Dragane tiče, ona je od samog početka bila sa svaki dogovor, kao što je i poznato javnosti - zaključio je potom insajder za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike