Era Ojdanić je siguran u Draganinu vernost, ali ne i u Melininu: Sto đavola trči za takvim ženama

02.04.2024

17:25

0

Oba razvoda su ga iznenadila

Era Ojdanić je siguran u Draganinu vernost, ali ne i u Melininu: Sto đavola trči za takvim ženama
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Era Ojdanić ispratio je skandale oko razvoda Harisa i Meline Džinović, te priznao da ga je ta vest iznenadila. 

Svog kolegu izuzetno poštuje, te je siguran da je i kao roditelj i suprug korektno ispunjavao ovu ulogu. 

- Prvo, sa Harisom sam dobar prijatelj, drugar i kolega, on je divan čovek, sjajan umetnik i veliki domaćin. Cenim da je bio i veliki muž, naravno i odličan otac. Prvo sam se obradovao kada sam video da je napravio divnu vilu na Senjaku. On to i zaslužuje svojim radom, tu su decenije utrošene, to se ne zarađuje preko noći. Kada je bilo useljenje, video sam prvu garnituru naših političara, uglednih ljudi, koji su došli na otvaranje. Dakle, ne možete za Harisa reći nešto loše, dobar čovek, kolega i domaćin.

ATAImages/Antonio Ahel
Era Ojdanić

Era se prisetio i gde ih je često viđao, pa objasnio šta misli o Harisovim izjavama da ga je Melina varala. 

- Najviše sam ih puta video na aerodromu u Tivtu, a uvek sam ih video kako blistaju jedno za drugo, drže se za ruku, Haris nosi dva kofera, a ona svoju firmiranu torbicu. Bio je izuzetan par, pripadali su jedno drugom, nikada mi nije palo na pamet da će doći do raskida. Mislim da pomirenja ovde nema. Ona je fenomenalna žena, lepa, zgodna, sto đavola trči za takvim ženama, malo su emocije u padu prema Harisu, a neko sa strane verovatno da postoji, koji je dopumpavao, pa je njoj puklo - rekao je za Kurir

ATAImages/M. M.
Dragana Mirković

Osvrnuo se i na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji mu je bio još veće iznenađenje. Nije mu poznato šta je uzrok razvoda, ali je siguran da nije reč o prevari. 

- Ja sam to čuo pre par dana, kao da je sinula munja iz vedra neba i da me pogodila. Pitao sam da li je to istina. Za Draganu hoću da kažem da je jedna čestita i poštena duša. Smeo bih da stavim desnu ruku na panj da ona nikada nije ni pomislila da prevari njenog supruga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike