Kompozitor progovorio o najtežem životnom periodu: Želeo je da odustane od karijere, a samo jedna pevačica ga se setila

29.05.2024

22:53

0

Prisetio se i Marine Tucaković

Kompozitor progovorio o najtežem životnom periodu: Želeo je da odustane od karijere, a samo jedna pevačica ga se setila
Goran Ratković Rale - Copyright Printscreen/Red TV

Goran Ratković Rale godinama je jedan od najtraženijih kompozitora među domaćim izvođačima, a imao je priliku da sarađuje sa najvećim estradnim zvezdama.

Iako imaju prostora za to, Rale tvrdi da su najveće zvezde ujedno i najjednostavnije za saradnju.

- Što se tiče pevača, što je veća zvezda, to je lakše raditi s njima. I Ceca i Jelena, s njima je jako jednostavno raditi. Oni dođi, otpevaju, imaju poverenje u tebe, a sa mladima je jako teško. Te 2012. godine mi je bilo teže kada sam se vratio, nego kada sam počinjao karijeru - počeo je Rale svoje izlaganje.

YouTube/TV Grand
Goran Ratković Rale

On ne krije i da je u jednom periodu karijere imao ozbiljan pad, kada je razmišljao o tome i da odustane od karijere, a prisetio se i koja pevačica ga je jedina tada pozvala.

- U doba korone želeo sam da odustanem od muzike. Niko me tada od pevača nije kontaktirao. Godinu dana. Ceca me samo jednom zvala i pitala me: „Šta radiš?“ Sa Marinom Tucaković sam se svako jutro čuo. Nisam im zamerio, ali mi je bilo teško što ne radim - ispričao je Rale za Kurir.

Veza sa Anom Nikolić

Kako mediji već mesecima prenose, kompozitor je u srećnoj vezi sa Anom Nikolić. Ove navode je i on potvrdio, te dodao da im je veza turbulentna.

- Ne krijem, nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liči. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno - izjavio je Rale.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike