Rale priznao da je u vezi sa Anom Nikolić: Svaki dan se svađamo!

28.05.2024

14:19

0

Dotakao se i sukoba Nikolićeve sa njenom koleginicom

Rale priznao da je u vezi sa Anom Nikolić: Svaki dan se svađamo!
Ana Nikolić, Goran Ratković Rale - Copyright Printscreen, Red TV;ATAImages/A. A.

Goran Ratković Rale potvrdio je kako je u vezi sa Anom Nikolić, o čemu se već mesecima unazad šuškalo.

Kompozitor i pevačica već izvesno vreme žive zajedno.

- Ne krijem, nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liči. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno - izjavio je Rale.

Kako je muzičar ispričao, ume da bude sukoba sa pevačicom. Dotakao se i nedavnog skandala sa Aninom koleginicom Oljom Bajrami.

Printscreen „EKSKLUZIVno"
Goran Ratković Rale

 

- Nije to bio nikakav sukob. One se nisu ni srele niti se videle. Ja sam se sa Anom posvađao, ona je pozvala novinare. Ana i ja se svađamo svaki dan. To je kao Skadar na Bojani - rekao je Ratković za Kurir.

Podsetimo, pevačica je nedavno govorila kakav joj je haos u stanu, te je spomenula i Raleta, sa kojim ima poslovnu saradnju jer joj radi pesme na novom albumu.

ATAImages/ M.M.
Ana Nikolić

 

- Baš sam pošla da sredim stan, ali to je nemoguće. Tara plus Rale, plus moje stvari i ja. Onda sam logično odlučila da se ne nerviram i kupim sebi nešto. Uvek može gore - napisala je Ana nedavno.

Nikolićeva je oduvek vodila buran ljubavni život. U braku je bila sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, a sve je počelo kada joj je 2016. godine radio album "Labilna". Bivši supružnici koji su često u sukobu, imaju ćerku Taru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike