„Čini mi se da se lepo slažu..." Raletov komšiluk iznenađen vešću o kompozitorovoj navodnoj vezi s Anom Nikolić!

18.05.2024

15:05

0

Pojedinci tvrde da je i njena ćerka Tara tu, sa njima

„Čini mi se da se lepo slažu..." Raletov komšiluk iznenađen vešću o kompozitorovoj navodnoj vezi s Anom Nikolić!
Goran Ratković Rale - Copyright Printscreen/Red TV

Komšije Gorana Ratkovića Raleta prilično je zatekla vest da su kompozitor i pevačica Ana Nikolić navodno u vezi.

- Rale je sa njom? Kuku... Verovatno je sa njim zbog para, on ima novca, radio je sa dosta poznatih pevača, to znate. Kakva je nekada Ana bila, najbolja riba na estradi, a sada je propala - istakla je najpre izvesna komšinica za jedne medije, pa je onda nabrojila i ko je sve od poznatih još prošao njihovom ulicom.

Ana Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Viđali smo ovde i Željka Samardžića, Minu Kostić, Cakanu, nju nisam prepoznala, a glas joj je još uvek isti... Mnogo je Rale dobar, fin i kulturan. Poslednji put sam ga videla za praznike, išao je u prodavnicu po jaja. Nju (Anu) još nisam srela, baš ste me sada iznenadili - kazala je ona.

Druga komšinica je Nikolićevu sreča nekoliko puta, ali nije sigurna šta se tu tačno dešava.

- Nismo videli kada je unosila stvari, mislim da je to bilo, što se kaže, iz dana u dan, pomalo. Anu sam nekoliko puta srela i nije bila raspoložena ili možda samo nije fan komšija. Ne dopada mi se njena energija, jako je mračna. Mada, deluje da se njih dvoje lepo slažu, ali ona više nije onakva kakvu smo je svi upamtili - objasnila je tada, dok je jedna starija gospođa iz okoline rekla:

„Tara je sa njima!"

- I njena ćerka Tara je sa njima. Rale joj sve udovoljava, on voli decu, inače je prema svima veoma prijatan, a najmlađima se naročito uvek obraduje.

Stariji gospodin, pak, po Raletovim kesama iz prodavnice procenio je da on sada „kupuje za dvoje".

- Rale je jako fin momak, malo znam o Ani, čujem šta mi drugi okolo kažu, pa ne znam šta da mislim. Njegova rutina je uvek ista, duže spava, prošeta do radnje, posle ode svojim putem. Sada su kese nešto veće, zbog nove devojke i njene ćerke, uvek su tu cigare, slatkiši - nabrajao je, a devojka koja ju je srela dok se fotografisala za Instagram medijima je rekla:

Ana Nikolić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Pa to je bilo jako zanimljivo, volela bih da sam tako opuštena kao Ana! Potpuno je slobodna, nema blama da ispozira bilo kako. Sada je tek malo upoznajem, ovako, izdaleka i jedino mogu da kažem da mi je žao zbog svega što joj se događa.

Druga devojka iz susedstva prilično je zamerila Nikolićevoj što se ne javlja kada prolazi.

- Navikla sam na nasmejanog i kulturnog Raleta, pa sam tako mislila da će mu nova devojka, kada god je bude imao, bar biti kulturna. Ana je nekoliko puta prošla pored mene i nijednom nije rekla ćao, dobar dan, doviđenja - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike