Prekinuo tišinu o drogi i hapšenju! Pevač grupe „Hootie & the Blowfish" zgranuo: Tako je, kako je!

29.05.2024

23:20

0

Njegovi advokati se i dalje bave ovim predmetom

Prekinuo tišinu o drogi i hapšenju! Pevač grupe „Hootie & the Blowfish" zgranuo: Tako je, kako je!
Darijus Raker - Copyright Profimedia

Mesecima nakon prekršaja, pa hapšenja vezanog i za drogu, pevač grupe „Hootie & the Blowfish" Darijus Raker prekinuo je tišinu i prokomentarisao čitav incidet koji je u stvari „došao na naplatu sa zakašnjenjem od godinu dana", objasnio je on.

- Otišao sam u stanicu i rešili smo to - kazao je najpre novinaru Krejgu Melvinu dotakavši se predmeta koji je i dalje aktivan, pa dodao kako se istim trenutno bave njegovi advokati.

- Tako je, kako je - dodao je potom, pa otkrio šta je prethodilo drami.

- Smešno, ali bio sam do prijatelja koji su se selili i zamolili su me, eto, da uzmem neke stvari. Uzeo sam i zatim sam bio zaustavljen. Najsmešnije od svega, odmah sam bio i pušten - govorio je, ne skrivajući nijedan detalj.

Darijus Raker, Profimedia
 

- Posle godinu dana, zvali su telefonom da mi kažu da imaju nalog za hapšenje. Otišao sam u stanicu. S 57 godina. Nikad unutrašnjost zatvorske ćelije video nisam! - nastavio je, a upitan zašto je baš tu uslugu učinio prijateljima, odgovorio je:

- Prosto, bili su usred selidbe i to im tad nije trebalo. Pitali su me da li ja mogu da uzmem i pristao sam.

Raker je, inače, često ostajao misteriozan u javnosti po pitanju nedozvoljenih supstanci. Malo se otvorio tek u svojim memoarima („Life's too short"). Tada je naglasio i kako ga je nekadašnja supruga Bet Lenard ohrabrivala da se vrati na pravi put. S njom, podsetimo, ima dvoje dece - ćerku Danijelu i sina Džeka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike