Didijeva bivša, prvi put o snimku njenog prebijanja! Reper ju je šutirao, vukao po podu, a ona sad poručuje: Verujte žrtvama kad se požale!

23.05.2024

17:25

0

U svom obraćanju je i pružila ruku svima koji još uvek žive u strahu

Didijeva bivša, prvi put o snimku njenog prebijanja! Reper ju je šutirao, vukao po podu, a ona sad poručuje: Verujte žrtvama kad se požale!
Kesi Ventura - Copyright Profimedia

Kasandra Elizabet Ventura, koja se proslavila kao Kesi, prvi put se oglasila otkako je snimak njenog prebijanja ugledao svetlost dana. Video do kog je CNN došao pokazuje kako je Kesi reper Didi, s kojim je nekada bila u vezi, 2016. godine pretukao u jednom hodniku, što su sigurnosne kamere prostora isprva i „upamtile".

U svom obraćanju u jeku drame oko istog, za koju prema najskorijim napisima izvođač pravog imena Šon Kombs neće biti pravno gonjen, ona je najpre istakla koliko je zahvalna svima onima koji joj i u ova teška vremena šalju reči podrške.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

 

- Hvala na ljubavi, podršci porodice, prijatelja, ljudi koje ne znam i onih koje ću tek upoznati. Sve to je omogućilo ondašnjoj meni da se sada oseća sigurno, ali to je tek početak. Nasilje u porodici je ozbiljan problem. Ono me je slomilo i učinilo osobom kakva nikad nisam ni sanjala da ću biti. Uz dosta rada (na sebi) danas sam bolje, ali ću se zauvek oporavljati od sopstvene prošlosti - počela je na svom Instagramu ona, pa je potom dodala:

- Hvala svima onima koji su izdvojili vreme i sve ovo shvatili ozbiljno. Jedino što tražim je da svi otvorite svoja srca i verujete žrtvama čim vam se požale, prvi put. Mnogo je potrebno da pogođeni progovore o situaciji u kojoj su se osećali bespomoćno. Pružam ruku svima koji dan-danas žive u strahu. Budite u kontaktu sa svojim ljudima. Niko ne treba sam da nosi toliki teret. Put ka boljem sutra nema kraja, ali ova podrška meni mnogo znači. Hvala vam, volim vas - zaključila je onda, te i onlajn izmamila more komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

 

Podsetimo, na stravičnom snimku vidi se kako Didi obara Kesi sa nogu, šutira je i vuče po podu. Zatim, uzima izvesni objekat i gađa je istim, što odgovara njenim rečima iz tužbe oko koje se nagodila s njim, podignute u novembru. On je sve to bio oštro negirao.

Kesi je Didija upoznala kada je imala svega 19 godina. Prva šuškanja da su u vezi pojavila su se 2007, nakon što je on stavio tačku na ljubav sa sada pokojnom Kim Porter, koja mu je rodila četvoro dece. Sa mladom pevačicom, glumicom i plesačicom je naizgled prvi put potvrdio romansu tek 2012, na reviji Kanjea Vesta u okviru ondašnje Pariske nedelje mode. Nekoliko meseci zatim počela su i šuškanja da je „pala" i veridba. Početkom 2018. Didi je na sva zvona pričao kako bi voleo da osnuje porodicu i sa njom, međutim, idućeg oktobra su se i zvanično rastali.

Ona se 2019. udala za Aleksa Fajna, koji je personalni trener. Dobili su dve ćerke. Kada se prvi put pročulo da je Kesi trudna, inače, Didi joj je uputio čestitke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Casandra Fine (@cassie)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike