"Ranije nisam bio zadovoljan, to nešto novo je drugačije": Bajaga prvi put o novoj devojci

23.05.2024

08:16

0

Muzičar retko priča o privatnom životu

"Ranije nisam bio zadovoljan, to nešto novo je drugačije": Bajaga prvi put o novoj devojci
Momčilo Bajagić Bajaga - Copyright Zorana Mandić/ATAImages

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije posle 33 godine braka, a o njihovom rastanku se ćutalo više od godinu dana. 

Nedavno se saznalo da je muzičar uplovio u novu vezu, te da se čak navodno preselio kod partnerke, a sada je on progovorio o ljubavi prvi put.

Zorana Mandić/ATAImages
Momčilo Bajagić Bajaga

- To nešto novo što mi se dešava je drugačije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to da bude. Nadam se da će se sva ta osećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i momci iz benda da odlično pevam i da jako dobro sviram gitaru - ispričao je Momčilo u emisiji "Ekskluzivno" voditeljki Miri Adanji-Polak.

- Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osećaju. Kada dođete na koncert možete da pevate bilo šta, ali ako to nije povezano sa vašim emocijama onda je to bezveze. To se vidi i oseća. Ja sam naučio da se isključim i skoncentrišem na pesme i da ih doživljavam dok ih pevam na nekih poslednjih dvadesetak koncerata - dodao je Bajagić.

Zorana Mandić/ATAImages
Momčilo Bajagić Bajaga

Kako ističe, ranije nije bio zadovoljan, a sada se promenio.

- Ranije nisam bio zadovoljan. Promenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. Sada je na bini samo voda i nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao sa energijom koju sam doneo od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentrisan, i na koncertima, i uopšte - zaključio je Bajaga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike