Isplivala Bajagina neviđena fotografija iz mladosti: Evo kako je muzičar izgledao pre skoro 40 godina (FOTO)

23.04.2023

23:40

3

Bajaga je oduvek bio miljenik ženske populacije

Isplivala Bajagina neviđena fotografija iz mladosti: Evo kako je muzičar izgledao pre skoro 40 godina (FOTO)
Momčilo Bajagić Bajaga - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Momčilo Bajagić Bajaga započeo je svoju muzičku karijeru već sa 14 godina u bendu TNT, a potom se kao gitarista priključio Ribljoj Čorbi, da bi potom osnovao svoju grupu Bajaga i Instruktori, a ono što malo ko zna, jeste kako je izgledao u mladosti. 

Naime, na jednoj Instagram stranici koja neguje uspomene naših muzičara pojavila se Bajagina fotografija iz rane mladosti - 1984. godine, kada je Momčilo imao 24 godine i prvi samostalni nastup. 

 

 

Ono što je već na prvu primetno jeste da je Bajaga uvek vodio brigu o svom izgledu, uredno obrijan, a duža kosa je bila njegov zaštitni znak. 

Osim koje bore više, i ponekih sedih vlasi, zbog kojih je morao da se ofarba, Bajagić se nije mnogo promenio za četiri decenije. 

Momčilo je kao mladić nosio nadimak Bajagi, jer ga je "roda kao bajagi donela". Nakon toga je su ga zvali Bajagić, a onda i Bajaga. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Momčilo Bajagić Bajaga

 

Podsetimo, Bajaga se razveo od supruge Emilije posle 33 godine braka. Sve je uradio u najvećoj tajnosti, a javnost je sa ovime bila upoznata tek godinu dana kasnije. O razvodu od žene, Momčilo ne voli da govori, te je uvek vešto izbegavao odgovor na pitanje o emotivnom životu. 

- Da, ima već skoro dve godine. Mislim da je to nepristojno, neko voli da svi znaju njegov privatni život, a ja mislim da je privatni život ipak privatna stvar i da mora da postoji neki momenat koji nije svima poznat. Prezirem rijaliti i to preterano eksponiranje i gledanje ljudima u tanjir i kupatilo. Šta sam jeo juče je potpuno nebitno. Ljude bi trebalo da zanima moja muzika - rekao je muzičar za Dnevnik.hr.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike