Dara Bubamara progovorila o skromnom detinjstvu: Nismo imali puno, ali smo bili srećni

10.05.2024

22:15

0

Pevačica je odrasla okružena ljubavlju

Dara Bubamara progovorila o skromnom detinjstvu: Nismo imali puno, ali smo bili srećni
Dara Bubamara - Copyright Printscreen „Ceca show", Blic TV

Pevačica Dara Bubamara više puta je govorila o tome da je došla iz prosečne radničke porodice, ali dane detinjstva u rodnom Novom Sadu pamti po najlepšem.

Iako je danas poznata kao pevačica koja je ljubitelj skupih i brzih automobila, tada su vremena bila drugačija, te se seća porodičnih skromnih vozila.

- Nije to baš bila nemaština, mi smo bili klasična radnička porodica. Stojadinom se išlo na more ili jugićem - rekla je Dara, pa dodala:

Printscreen „Ceca show", Blic TV
Dara Bubamara

- Sada svi kukaju nešto fali im klima u kolima, a mi tada stojadinom na more, nije bilo ni klime, bila žuta sedišta od vune. Otvoriš prozor pa se hladiš i to je zaista najlepše bilo. Imala sam srećno detinjstvo i kada bih mogla da vratim vreme, opet bih isto tako živela. Živela sam okružena ljubavlju, bez obzira što nismo imali puno, bili smo srećni - rekla je iskreno Dara gostujući u "Ceca show".

U pomenutoj emisiji, Dara se dotakla i svog ljubavnog života, odnosa sa bivšim mužem, ali i udvarača, kojih ima na pretek.

- Sve devojke mole Boga da ih neko muva, a mene zovu, nađu brojeve telefona, zovu me da ti ne pričam kakve sve face, a ja im kažem: „Izvini, mrzi me da tražim dečka" - nasmejala je Dara.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike