„Devojke mole Boga da ih neko muva, a oko mene - samo udvarači!" Dara Bubamara otkriva i kako ih odbija: Hit izjava o kojoj se priča!

09.05.2024

20:30

0

Nema šta da krije

„Devojke mole Boga da ih neko muva, a oko mene - samo udvarači!" Dara Bubamara otkriva i kako ih odbija: Hit izjava o kojoj se priča!
Dara Bubamara - Copyright Printscreen „Ceca show", Blic TV

Pevačica Dara Bubamara tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala je kako je non-stop okružena udvaračima, a da nju to nimalo ne zanima.

- Sve devojke mole Boga da ih neko muva, a mene zovu, nađu brojeve telefona, zovu me da ti ne pričam kakve sve face, a ja im kažem: „Izvini, mrzi me da tražim dečka" - nasmejala je Dara u „Ceca show-u", gde se između ostalog dotakla i odnosa s nekadašnjim suprugom koji je dan-danas jak, iako im brak nije potrajao.

- Vi i dan-danas imate poverenja jedno u drugo i delite čak i tajne. Imate divan odnos - prokomentarisala je Ceca Ražnatović kao voditeljka, pa se njena koleginica sa scene nadovezala rečima:

„Mi taj razvod nismo ni osetili!"

Dara bubamara, Printscreen „Ceca show", Blic TV
 

- Verovatno je to zato što je on tako divan čovek. To je do ljudi. Njegovi roditelji me vole i dan-danas, moji njega vole jako, mi taj razvod nismo ni osetili. Mi i putujemo zajedno i vodimo dete na zajedničke odmore - nabrajala je, pa nešto zatim zaključila rečima:

- Milan i ja bolje živimo razvedeni, nego mnogi u braku. Slikaju se tamo, prikazuju avione, kamione, a sve je to laž. I posle godinu dana, kad izađu u javnost, ispričaju da ništa nije bilo od toga što su ranije pričali.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike