Aca Sofronijević pred Vaskrs i svadbu otišao na Svetu Goru: Ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu!

03.05.2024

20:50

0

Slobodne dane koristi za pripreme venčanja

Aca Sofronijević pred Vaskrs i svadbu otišao na Svetu Goru: Ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu!
Aleksandar Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati harmonikaš Aca Sofronijević nedavno se vratio sa Svete Gore, gde je boravio nekoliko dana, a sada je za 24sedam otkrio kako izgleda proslava Vaskrsa u njegovoj porodici, i to pred samo venčanje, kada će se oženiti lepom doktorkom 7. maja.

- U mom domu je za prazničnu trpezu i farbanje jaja zadužena moja buduća supruga Kosana. Ona to radi sa puno ljubavi i uvek lepo ukrasi sve te stvari, uskršnje korpice... Stvarno se potrudi i na kraju bude kao da smo u nekoj bajci, hvala joj puno na tome.

Odmah nakon praznika, par će se i venčati, te praznični odmor koristi da obavi poslednje pripreme.

- Ove godine praznike provodim maltene radno, u pripremi za svoje venčanje. Pored toga radim i u studiju, tako da sam zauzet gotovo ceo dan. Poslednjih nekoliko dana imam slobodno i iskoristiću ih na pripremu za svadbu.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Sofronijević sa verenicom Kosanom

Srećan sam i zaljubljen

Harmonikaš je vrlo aktivan na svojim društvenim mrežama, gde možemo da vidimo da mu kuvanje nije strano, pa sa budućom suprugom deli i ovu ulogu.

- Često se prihvatim kuvanja, nekada Kosana i ja kuvamo zajedno kačamak i tu smo specijalisti. Ima par jela koja znam baš dobro da spremim, a pošto i ona dosta radi, trudim se da pomognem u svemu što mogu. Nekad ja spremam hranu, nekada ona, tu smo komplementarni i dopunjujemo se.

Interesovalo nas je i koliko se praznovanje promenilo otkako živi sa Kosanom, a on nije mogao da sakrije koliko je srećan u ovoj vezi.

- Svakako da se promenilo nabolje, ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu. Mnogo je lepo kada deliš život sa nekim ko te potpuno razume i podržava, zna odlično ko je u životu i šta je. Srećan sam, zaljubljen, voljen i uživam u ovom prazniku kao nikada dosad.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Sofronijević

Razvodi ga nisu poljuljali

Brojni estradni razvodi kojima smo svedočili poslednjih meseci nisu mu poljuljali vrednosti i ističe da, uprkos tome, nije izgubio veru u pravu ljubav.

- Ta dešavanja mi nisu promenila mišljenje o porodici, gde svakako sebe u budućnosti vidim. Problemi se dešavaju, nekada mogu da se prebrode, nekada ne mogu, i tada je najbolje da se rastavite. Ali smatram da sve što se dešava između njih treba i da ostane između njih. To je to, nema potrebe da se bilo šta govori i priča. Duboko verujem da uz poverenje i veru u pravu ljubav, ona zaista može biti večna, ali mora da se neguje, kao cveće i drvo života koje morate da zalivate - rekao je Aca za 24sedam, pa dodao da je njegovim kolegama posebno izazovno da sačuvaju bračnu sreću:

- Ljudima koji su u javnom životu teže je zadržati privatnost jer ljude zanima sve to. Nije lako, ali ako su ljudi pametni i normalni, onda ne obraćaju pažnju na te stvari i žive svoj život normalno, sa novinarima ili bez njih.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Sofronijević

O razvodu Harisa Džinovića

Najskandalozniji razvod do sada je svakako bio razvod Meline i Harisa Džinovića, nakon koga je pevač izneo "prljav veš" i optužio suprugu za brojna neverstva, što Aca smatra da je trebalo da zadrži za sebe.

- Pre svega, Haris je veliki umetnik, jedan od najboljih pevača koji su se ikada pojavili na ovim prostorima, ali smatram da je možda trebalo da zadrži za sebe sve te stvari. Verovatno da mu nije bilo lako i da nije mogao da izdrži taj pritisak, tako da razumem da je možda i morao da otvori dušu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Sofronijević sa verenicom Kosanom

Izdao prvi lajv album

Tokom svoje karijere imao je priliku da sarađuje sa gotovo svim estradnim zvezdama, a ni zbog jedne saradnje se ne kaje.

- Mogu da kažem da bih rado ponovio saradnju sa svima, nikoga ne bih izbegavao jer su svi bili fantastični, svako na svoj način. Ali, naš orkestar se sada bavi svojim projektima, nedavno smo izdali prvi lajv album pod nazivom "Majstori za dušu", tu je 20 narodnih kompozicija koje svi volimo - rekao nam je Aca i na kraju dodao:

- Svim vašim čitaocima bih poručio: Srećan Vaskrs - Hristos vaskrse. Želim vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, da slušamo lepu muziku, da se volimo i da poštujemo jedni druge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike