Sofronac verio devojku, zakazana i svadba: Sprema se gala slavlje, harmonikaš sve drži u tajnosti!

31.01.2024

08:30

0

Aca se oglasio za 24sedam nakon našeg saznanja

Sofronac verio devojku, zakazana i svadba: Sprema se gala slavlje, harmonikaš sve drži u tajnosti!
Aleksandar Sofronijević sa devojkom - Copyright Instagram_sofronacc

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević verio je devojku s kojom je oko godinu dana u vezi, a sada je par zakazao i svadbu, saznaje 24sedam.

Sofra ne voli da priča o privatnom životu, pa je nedavno negirao za 24sedam da je prsten na Kosaninoj ruci verenički. Međutim, kako smo ipak došli do informacija, harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku, već je i zakazao gala venčanje za početak maja.

Izvor blizak Sofri ispričao je za naš portal da je upriličio iznenađenje za veridbu, te da se njegova izabranica gotovo rasplakala od uzbuđenja. Ubrzo, njih dvoje su se dogovorili da na proleće organizuju veliku svadbu u jednom poznatom beogradskom restoranu, pa će tako već početkom maja par izgovoriti sudbosno "da" pred brojnim svatovima.

Kako bismo saznali detalje o organizaciji venčanja, na koje će doći njegove brojne kolege, pozvali smo harmonikaša, koji je prvo negirao da je zakazano venčanje, ali onda ostao pri svom stavu da ne iznosi detalje iz svog privatnog života.

- Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se - rekao je kratko za naš portal.

Podsetimo, harmonikaš je još pre nekoliko meseci potvrdio za 24sedam da je sa lepšom polovinom započeo zajednički život.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aleksandar Sofronijević

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - poručio je još u septembru prošle godine, a onda ubrzo i organizovao gala proslavu povodom svog 40. rođendana, te rekao da su mogli i svadbu da naprave.

-  Nadam se da smo sada na pravom putu. Volimo se, poštujemo, uvažavamo. Poštujem njenu struku, karijeru, ona moju. Vreme koje imamo provodimo zajedno i uživamo u ljubavi - dodao je muzičar tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike