Aca Sofronijević ne skida osmeh sa lica! Harmonikaš u elegantnom izdanju došao po mladu i okitio trubače (FOTO)

07.05.2024

12:46

1

Harmonikaš ispoštovao sve običaje

Aca Sofronijević ne skida osmeh sa lica! Harmonikaš u elegantnom izdanju došao po mladu i okitio trubače (FOTO)
Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aca Sofronijević danas će izgovoriti sudbonosno "da" svojoj verenici Kosani Stišović. Kako je poznato, par će se prvo crkveno venčati u Hramu Svetog Save, a onda i pred matičarem u poznatom prestoničkom restoranu.

Harmonikaš je već krenuo po mladu, a u svadbenoj koloni su bili veoma veseli, te su se sve vreme čule trube.

Instagram printscreen/radaaasaric
 

Pred zgradu njegove izabranice, Aca je došao sa najbližim prijateljima, među kojima je bila i pevačica Rada Sarić, koja je podelila snimak na kome se vidi da je muzičar okitio trubače novčanicama.

Harmonikaš je odbarao elegantno crno odelo, a osmeh nije skidao sa lica, te je jasno da je ovo definitivno jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Podsetimo, Aca je nedavno za 24sedam govorio o zajedničkom životu sa Kosanom, te istakao da mu jako prija zbog podrške koju svakodnevno dobija.

- Često se prihvatim kuvanja, nekada Kosana i ja kuvamo zajedno kačamak i tu smo specijalisti. Ima par jela koja znam baš dobro da spremim, a pošto i ona dosta radi, trudim se da pomognem u svemu što mogu. Nekad ja spremam hranu, nekada ona, tu smo komplementarni i dopunjujemo se - rekao nam je on, pa dodao:

- Svakako da se promenilo nabolje, ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu. Mnogo je lepo kada deliš život sa nekim ko te potpuno razume i podržava, zna odlično ko je u životu i šta je. Srećan sam, zaljubljen, voljen i uživam u ovom prazniku kao nikada dosad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike