"Mlada, evo nas!": Aca Sofronijević se oglasio pred gala venčanje i pokazao okićen stan (FOTO)

07.05.2024

10:56

0

Slavlje je zakazano u luksuznom prestoničkom restoranu

"Mlada, evo nas!": Aca Sofronijević se oglasio pred gala venčanje i pokazao okićen stan (FOTO)
Aca Sofronijević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Harmonikaš Aca Sofronijević danas će izgovoriti sudbonosno "da" devojci Kosani Stišović u Hramu Svetog Save. Kako je reč o muzičaru koji je sarađivao sa brojnim pevačima, očekuje se i veliki broj pripadnika estradne scene sa kojima će do jutra slaviti u poznatom prestoničkom restoranu.

Koliko je harmonikaš uzbuđen govori i njegova fotka na društvenim mrežama, na kojoj je pozirao ispred okićenog stana i napisao:

- Najlepši utorak ikada. Hvala Bogu na svemu. Mlada, evo nas...

 

 

Podsetimo, Aca je nedavno za 24sedam govorio o zajedničkom životu sa Kosanom, te istakao da mu jako prija zbog podrške koju svakodnevno dobija.

- Često se prihvatim kuvanja, nekada Kosana i ja kuvamo zajedno kačamak i tu smo specijalisti. Ima par jela koja znam baš dobro da spremim, a pošto i ona dosta radi, trudim se da pomognem u svemu što mogu. Nekad ja spremam hranu, nekada ona, tu smo komplementarni i dopunjujemo se - rekao nam je on, pa dodao:

- Svakako da se promenilo nabolje, ovo je do sada najlepše praznovanje u mom životu. Mnogo je lepo kada deliš život sa nekim ko te potpuno razume i podržava, zna odlično ko je u životu i šta je. Srećan sam, zaljubljen, voljen i uživam u ovom prazniku kao nikada dosad.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike