Tifani Hadiš je ludela za ovim glumcem, a onda ga je upoznala, pa se razočarala: Evo zašto!

04.05.2024

23:31

0

Vrlo je brzo promenila mišljenje

Tifani Hadiš je ludela za ovim glumcem, a onda ga je upoznala, pa se razočarala: Evo zašto!
Tifani Hadiš - Copyright Profimedia

Komičarka Tifani Hadiš dugo je maštala o čuvenom Supermenu, odnosno Henriju Kavilu, koji je svakako poznat kao veliki miljenik žena. Međutim, kada je dobila priliku da ga upozna, „vatra se brzo ugasila". 

- Od poznatih, on mi je baš bio „zapao za oko". Često bih i pomislila kako bih volela i da spavamo zajedno, ali kad sam ga upoznala, predomislila sam se - istakla je ona za „Los Angeles Times" u intervjuu koji gotovo samo što je ugledao svetlost dana. 

Oko ovoga se odmah podigla ogromna prašina. 

Henri Kavil, Profimedia
 

- Želela sam ga, mnogo, činio mi se kao ozbiljan frajer. Ali, nekako je čudan. U stvari, nas dvoje bismo bili. Možda (bismo mogli) samo da pričamo o igricama? Bilo bi mu prijatnije - dodala je Tifani kroz šalu, ističući kako joj je uprkos svemu i dalje prelep. 

Kavil, podsetimo, trenutno čeka prvo dete s Natali Viskuzo i nije odreagovao na ovu anegtodu komičarke. Ona, pak, šalu na stranu, gleda kako da više nikad i ne završi u vezi s nekim iz javnog sveta - od raskida s reperom Komonom, 2021. godine. Okrenula se, štaviše, izvesnoj aplikaciji za upoznavanje, ali ne onoj na kojoj su poznate ličnosti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike