Džulija je tražila od Metjua Perija da joj uradi seminarski iz kvantne fizike da bi se pojavila u „Prijateljima", a onda im se desila i ljubav!

30.01.2021

07:31 >> 23:33

0

Robertsova je bila jedna od gošći čuvenog serijala 1996. godine. Hemije je među njima bilo i na pretek, ali pre nego što je na bilo šta pristala, imala je

Džulija je tražila od Metjua Perija da joj uradi seminarski iz kvantne fizike da bi se pojavila u „Prijateljima", a onda im se desila i ljubav!
Copyright Džulija Roberts i Metju Peri Printscreen ,,Prijatelji"

Metju Peri je za jedan dan uradio seminarski iz kvantne fizike, kako bi Džulija Roberts pristala da se pojavi kao gošća u „Prijateljima”! Prema pisanju stranih medija, on ju je prvo lepo zamolio da im se pridruži, ali ona nije htela ni da čuje dok on „ne ispuni poseban zadatak”. Kreatori Krejn i Kofman, sa još nekoliko članova ekipe, porazgovarali su ekskluzivno sa „Hollywood Reporter-om”, pa otkrili javnosti ovu dugo čuvanu tajnu sa seta.

Pročitajte još:

– Metju ju je zamolio da se pojavi u seriji – prisećao se Kevin Brajt, producent serije: A ona mu je odgovorila rečima: „Napiši mi rad iz kvantne fizike i pristaću”. On je „podvrnuo rukave” i rad je bio gotov za tili čas, već sutradan joj ga je poslao faksom.”

– Bilo je tu dosta flertovanja, često ga je čikala: „Zašto bih ja izašla s tobom?” Svi bi u prostoriji pomagali Periju da smisli dobar odgovor na to pitanje, jer su svi koji su radili na scenariju navijali za njega, bili na njegovoj strani – nastavila je jedna od pisaca „Prijatelja”.

Scenarista Džef Astrof, sa druge strane, prisetio se svoje reakcije koju je imao kada je čuo komentar glumice na to što je lik kog Peri tumači, Čendler Bing, „mnogo smešan”.

– Stajali smo jednom sa strane i ona je prokomntarisala kako je Čendler smešan. Znam da mi je „prošlo kroz glavu” – ja sam svaku reč napisao! Niko nije siguran, pa ni ja, da li se zaljubila u Metjua tu, na licu mesta, ali ubrzo su počeli da se zabavljaju.

“Sećam se da sam stajao sa njom sa strane, a ona je stalno govorila: “Čendler je tako smešan!” A ja sam bio u fazonu, kao “ja sam napisao svaku reč!” Ne znam da li se zaljubila u Metjua tu na licu mesta, ali ubrzo su počeli da se zabavljaju.”

Džulija i Metju bili su u vezi oko godinu dana.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike