"Gde ćeš biciklom na Rusiju": Dara Bubamara obrisala pesmu Slobi Radanoviću: Bili ste upozoreni! (FOTO)

30.03.2024

14:28

0

Pevačica se ne zaustavlja

"Gde ćeš biciklom na Rusiju": Dara Bubamara obrisala pesmu Slobi Radanoviću: Bili ste upozoreni! (FOTO)
Dara Bubamara - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dara Bubamara nedavno je ušla u sukob sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom i to zbog nove pesme Slobe Radanovića. Naime, na novom folkerovom albumu našla se pesma "Infarkt moje duše", koju je ona snimila pre nekoliko godina sa Željkom Nikolićem, te je ostala šokirana kada je videla istu numeru na albumu njenog kolege.

Ona je odmah pripretila tužbom, a kako druga strana nije htela da se odazove, sada je njen tim i prijavio Jutjubu ovo, te je pesma skinuta sa platforme.

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

Instagram printscreen/darabubamara_official
 

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Podsetimo, pevačica je prethodno objavila poruku koja je poslata kompozitoru, te je priprećeno i da će se obratiti Međunarodnom sudu u Londonu.

- Poštovanje gospodine Ratkoviću, zamoliću Vas da se javite u vezi sa izvođačkim pravima za Vašu kompoziciju "Infarkt duše", koja će po najavama od sutradan biti duplo izvedena, od strane drugog izvođača. Izvođacka prava kao i distribucija i legalno zastupništvo nad izdanjem pripadaju firmi Digital Minds iz Atine i Londona, a ja kao predstavnik biću prinuđen u slučaju da ovi odnosi ne budu rešeni mirnim putem pokrenem sporove preko nadleznog Međunarodnog suda u Londonu (u ime i za račun Želika Nikolića i Radojke Adžic - Dare Bubamare). Nadam se da ćemo u cilju dobrih poslovnih običaja ovo rešiti bez intervencije pravnih institucija. Srdačar pozdrav - piše u poruci koja je poslata Goranu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike