Sloba Radanović uzvratio Dari Bubamari! Pevačica mu skinula pesmu sa Jutjuba, a njegova reakcija joj se neće dopasti

31.03.2024

10:33

1

Sloba ne odustaje od sporne numere

Sloba Radanović uzvratio Dari Bubamari! Pevačica mu skinula pesmu sa Jutjuba, a njegova reakcija joj se neće dopasti
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović i Dara Bubamara nedavno su se sukobili oko njegove pesme koja se nalazi na pevačevom novom albumu. Naime, spornu numeru "Infarkt moje duše", Dara je pre nekoliko godina snimila sa Željkom Nikolićem, te je ostala šokirana kada je istu videla na albumu svog kolege.

Njen tim je prvobitno najavio tužbu protiv kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, a potom, ovu pesmu prijavio i ona je skinuta sa Jutjub kanala Slobe Radanovića.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sloba Radanović

- Pravda je morala da bude zadovoljena. Iako ste bili upozoreni, uporni ste u nameri da objavite tuđu pesmu. Zato je izbrisana - napisala je Dara, pa dodala:

- Gde ćeš biciklom na Rusiju?!

Sloba se medijski još uvek nije oglasio, ali je umesto toga objavio na Instagramu fotku spiska novih pesama gde se prva našla baš ova oko koje se svađa sa pevačicom, što su mnogi protumčili kao provokaciju upućenu Dari.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dara Bubamara

Podsetimo, Jelena i Sloba Radanović oglasili su se nakon što se saznalo za ovaj nesporazum, te objasnili da oni nemaju nikakve veze sa ovim slučajem.

- To treba da pitate autora, zovite Raleta (Goran Ratković Rale). Mi smo sve što je po zakonu ispoštovali - započela je Jelena i dodala: 

- To vam je ista situacija kakvu su imale Milica Pavlović i Ana Nikolić, bolje zovite Raleta, on će vam dati sve informacije, mi smo tu čisti - zaključila je Jelena za Alo!.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike