"Brate, seti se svoga tate, na putu kojim krenuo si ti ostaju samo oni najbolji": Kolega Nikole Rokvića dirnut humanim gestom (VIDEO)

25.04.2024

20:34

0

Pevač je mnogima inspiracija

"Brate, seti se svoga tate, na putu kojim krenuo si ti ostaju samo oni najbolji": Kolega Nikole Rokvića dirnut humanim gestom (VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Nikola Rokvić je pre nekoliko dana započeo humanu misiju tokom koje će prepešačiti preko hiljadu kilometara, tačnije do Egine. Pevač će se tamo pomoliti Svetom Nektariju Eginskom koji je poznat kao svetac koji pomaže bolesnima.

Inače, ovu ideju sprovodi u okviru fondacije "Porodica", koju je osnovao sa suprugom Bojanom, a za cilj imaju da skupe dovoljno novca koji će donirati odeljenju dečije onkologije.

Nikola se svakodnevno na svojim društvenim mrežama obraća javnosti, a danas je podelio i snimak koji mu je poslao njegov stariji kolega Duško Kuliš. Naime, muzičar je zadivljen Rokvićevom idejom, te mu se zahvalio sledećim stihovima:

 

 

- Ovo je moja molba prema Bogu, više od toga ja ti pomoći ne mogu. Pronađi tajnu u ime svih nas koji smo grešni i molimo za spas, koji smo grešni i molimo za spas. Nikola brate, neka te anđeli na putu prate, na putu kojim krenuo si ti. Nikola brate, seti se svoga tate, na putu kojim krenuo si ti ostaju samo oni najbolji - odsvirao mu je Kuliš.

Podsetimo, danas je treći dan kako pevač pešači, a u toku prepodneva je otkrio kako napreduje misija.

- Malopre sam završio današnju rutu od 34 km. Stigao sam do Jagodine, prelazio sam brda, bilo je uspona, od Markovca do Jagodine, bilo je naporno, ali hvala Bogu sve je kako treba. Na putu je divno, oseća se radost, podrška mnogih ljudi, javljaju mi se, daju mi vodu i hranu, kao i priloge. Predivni ljudi, veoma sam radostan i to mi daje podstrek da budem bolji i lakše pređem ceo put - izjavio je Rokvić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike