Glumili su bračni par u seriji, a u stvarnom životu su se razvodili: Kako danas izgledaju Bogdan i Kadivka iz "Ljubavi i mržnje"

16.04.2024

00:20

0

Mnogi i dalje gledaju reprize ove sapunice

Glumili su bračni par u seriji, a u stvarnom životu su se razvodili: Kako danas izgledaju Bogdan i Kadivka iz "Ljubavi i mržnje"
Branko Đurić i Andrijana Videnović u seriji "Ljubav i mržnja" - Copyright Tv Pink Printscreen

Serija "Ljubav i mržnja" koja je pratila turbulentan život porodice Lazarević, ali i svih onih koji ih okružuju, držala je gledaoce prikovane uz male ekrane tokom 2007. i 2008. godine. 

Glava porodice bio je Bogdan Lazarević, tajkun koji pokušava da sve drži pod kontrolom, ali mu to baš i ne ide uvek za rukom. Kada mu je supruga preminula, sam je nastavio da brine o njihovo troje dece, dok u njegov život nije ušetala Kadivka, odnosno Katarina, kako je volela da se predstavlja jer je mrzela svoje pravo ime.

Dok Bogdan brine o poslovima i svima okolo, Katarina je gledala samo sebe, otvorila modni atelje i usput varala supruga sa njegovim sinom Bojanom. 

Prava sapunica odvijala se na malim ekranima, ali i u životima Branka Đurića i Andrijane Videnović, koji su tumačili likove bračnog para Bogdana i Kadivke, odnosno Katarine. 

Oni su se, naime, u vreme snimanja serije i zvanično razveli, ali ih to nije omelo u tome da budu profesionalni. 

- Sa mojim kolegom i ocem mog sina, Brankom Đurićem ne živim već više od devet godina. Nismo se razišli u neprijateljstvu, ali rastali smo se i oboje imamo svoje privatne živote i partnere - rekla je ona svojevremeno.

Andrijana se posle ove serije posvetila profesorskom radu, pa je već 12 godina nismo videli u nekoj roli, dok je Branko, koji će ove godine proslaviti 75. rođendan, i dalje aktivan u poslu.

U galeriji iznad pogledajte kako danas izgledaju Andrijana i Branko.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike