"Elitni odredi" kakve do sada niste videli: Relja i Vlada u neočekivanom izdanju, fotka govori više od reči!

05.04.2024

00:26

0

Mnogi fanovi će biti oduševljeni kada ovo vide

"Elitni odredi" kakve do sada niste videli: Relja i Vlada u neočekivanom izdanju, fotka govori više od reči!
Elitni odredi - Copyright Printscreen Youtube/ IDJVideos.TV

Grupa "Elitni odredi" je deset godina žarila i palila domaćom estradom, a mnogi i dalje ne mogu da prežale što su Relja Popović i Vlada Matović krenuli svako svojim putem. 

Na jednoj stranici na Instagramu se sada pojavila fotografija koja će obradovati fanove ovog dvojca, a na kojoj su oni pozirali, čini se, kada su bili na samom početku, s obzirom na to da su bili veoma mladi. 

Relja je u trenerci sa žutom linijom preko rukava pozirao sa osmehom, dok je Vlada, u svom tada stilu, nosio srebrne lance oko vrata. Ono što je jedino bilo čudno je što su odlučili da se na fotografiji nađe i tanjir sa pečenjem, ali verovatno su samo hteli da pokažu kako uživaju. 

Podsetimo, grupa se raspala 2015. godine, nakon 10 godina postojanja, a mnogi su za to krivili Nikoliju Jovanović, pevačicu i suprugu Relje Popovića. Međutim, jednom prilikom je Vlada Matović demantovao da ona ima ikakve veze sa tim, te naglasio da je sa Reljom u dobrim odnosima. 

ATAImages
Elitni odredi, Relja i Vlada

Mnogi očekuju i da će njih dvojica ponovo zajedno nastupiti ili nešto snimiti, a jednom prilikom je Relja priznao da se to može desiti, ali ne zna kada, te se pomalo iznervirao što ga stalno pitaju za grupu koja više ne postoji.

- Da li imamo o nečemu drugom da pričamo osim o "Elitnim odredima"? Postoji verovatnoća da se uradi jedan zajednički projekat, ali to mi nije ideja trenutno. Ideja mi je da radim svoju muziku, tu se najbolje osećam - rekao je Relja tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike