„Popović je zbog mene postao voditelj!" Otkrivena dugo čuvana tajna: Malo ko je za ovo znao!

08.04.2024

22:01

0

Trebalo mu je malo vremena da ga uveri da načini taj korak...

„Popović je zbog mene postao voditelj!" Otkrivena dugo čuvana tajna: Malo ko je za ovo znao!
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Zoran Pejić Peja bez dlake na jeziku ispričao je i javno da je on „glavni krivac" za to što je Saša Popović postao voditelj.

– Jako dobro pamtim sve to i javno ću da priznam da sam ja prvi voditelj „Grand" televizije. Inače, Saša Popović je na osnovu moje inicijative postao voditelj. On pre nije bio voditelj, bio je muzički urednik „Zama“ i pitao je mene da vodim „Zam“, na šta ja nisam pristao i on me je pitao „Zašto?". Rekao sam: „Zato što želim da ti radiš sa mnom" - počeo je Peja, pa je onda nastavio:

„Tako je to bilo!"

Zoran Pejić Peja, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pričao je da nije u tom fazonu zato što je muzički urednik, a ja sam rekao: „Ti to treba da radiš baš zato sa mnom, jako dobro poznaješ ko je izdao i komponovao CD i tako je Saša postao voditelj.

Zatim, objasnio je kako ga nije baš tako lako uverio da načini takav korak.

- Bilo je teško, stvarno, zato što ja nisam hteo da radim bez njega. Moje je bilo da on sve to formuliše, da ima sve zapisano i tako je krenuo „Zam“. Posle par godina „Zama“ Saša je došao i postavio mi pitanje: „Da li si uz mene, da li me pratiš?“ Pitao sam: „Što, šta se desilo?“, a on je rekao da on i Brena otvaraju diskografsku kuću koja će se zvati „Grand“. Ružno je da kažem sada kako sam rekao, ali 'ajde... „Ako ideš ti u g****, idem i ja sa tobom bez problema“. Takav sam da poštujem i cenim drugare, prijatelje, spreman sam i život za njih da dam - naglasio je on za „Grand".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike