"Posle 25 godina hoće da me izbaci iz kuće"! Šok tvrdnje Dženanove supruge od koje se razvodi: Stan u Beogradu je na ime te žene!

15.04.2024

11:11

0

Samira tvrdi da se ne bi oglašavala da ne rizikuje da ostane bez krova nad glavom

"Posle 25 godina hoće da me izbaci iz kuće"! Šok tvrdnje Dženanove supruge od koje se razvodi: Stan u Beogradu je na ime te žene!
Dženan Lončarević, Samira Lončarević - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Supruga Dženana Lončarevića odlučila je da se oglasi ponovo, nakon što je potvrdila da se razvodi od pevača, te otkrila nove, šokantne detalje. 

Kako je ispričala, ona će se sa pevačem boriti za imovinu, a sve zbog toga što se ništa ne vodi na njeno ime.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dženan Lončarević

- Jedino tražim da se poštuje zakon u svemu ovome, ne tražim ništa više. Ipak sam radnik tog suda, vodim krivičnu pisarnicu i znam kako sve ide. Tražim da se zakažu predmeti koji su pre mene ako su hitni pa moj. Da li će da bude sutra, prekosutra ili za mesec dana, samo da ide po zakonu. On i njegov pravni tim sada urgiraju sa svih strana da se to ubrza. Najveći problem je imovina, doživela sam da posle 25 godina braka hoće da me izbaci iz kuće. Ja bih odmah potpisala zahtev za razvod braka, odmah, ali je problem imovina, zato što je sve što je kupovao stavljao na ime njegove majke. Sad je kupio stan u Beogradu na ime te žene, na njeno ime je stavio da ja ne bih mogla ništa da dobijem. U tome je problem - iznela je šokantne tvrdnje Samira.

Ona je potom dodala i da se ne bi oglašavala javno da se nije našla u problemu da će ostati bez krova nad glavom.

ATAImages/Antonio Ahel
Dženan Lončarević

- Ja inače nikada ne bih sebi dozvolila da razgovaram sa novinarima da nemam ovaj problem i da sad nemam kud. Kuća u kojoj boravimo vodi se pola na njega, pola na njegovog brata, i faktički, za 25 godina braka, meni pripada četvrtina kuće jer je sve ostalo što je stekao stavio na tuđa imena. Meni nije ostalo ništa drugo nego da se borim da obezbedim svoju decu koja na njihova imena nemaju ništa. Ja za sebe imam, imam platu i ja bih se snalazila ali želim njih da obezbedim danas, sutra nešto da se desi šta bi oni? On ima dobar odnos sa decom. Deca ga mnogo vole. Dođe jednom u 15 dana i tada ih vidi. Kada dođe u Prijepolje boravi u istoj kući u kojoj sam i ja, ali ne komuniciramo. Naš odnos je narušen. Naši advokati se čuju, mi ne razgovaramo od leta prošle godine. U februaru mi je stigla tužba za razvod - zaključila je Samira Lončarević.

Podsetimo, pevač se o svemu još uvek nije oglašavao, a iako se navodilo da Dženan ne želi da se pravi problem i da će pristati na sve što njegova bivša supruga traži, očigledno to nije tačno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike