Šta nam donose nove epizode "Kalkanskih krugova": Zle sile Zabrana se šire (FOTO)

12.04.2024

19:30

0

Napeti preokreti o konačnom zatvaranju

Šta nam donose nove epizode "Kalkanskih krugova": Zle sile Zabrana se šire (FOTO)
Žarko Laušević u "Kalkanskim krugovima" - Copyright Promo/Firefly Productions

Nakon velikog uspeha koje su postigle prethodne dve sezone TV serije "Kalkanski krugovi", već oprobana ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih 10 epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Promo/Firefly Productions
 

Premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV, priča „Kalkanskih krugova“ se na najbolji mogući način zaokružuje, uz mnogo napetih preokreta o konačnom zatvaranju kalkanskih krugova.

Glumačku podelu čine Ivana Zečević, Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Nina Janković, Lazar Nikolić, Zlatija Ivanović, Nataša Ninković, Milutin Mima Karadžić, Branka Pujić, Ljiljana Stjepanović, Dejan Cicmilović, Nina Nešković, Bojana Stojković, Marko Gvero, Filip Stankovski, Filip Hajduković, Aleksandar Petković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović, Igor Đorđević.

Firefly productions
 

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog TV formata, kojeg kao reditelji potpisuju Milan Karadžić i Gordan Matić, direktor fotografije je Dušan Ivanović, kompozitor Marko Matović, kostimografkinja Dragica Laušević, a scenografkinja je Jovana Radojević.

Peta epizoda

Svetlana (Nina Janković) postaje opsednuta strahom od Baba Gube koja je progoni. Stefan (Filip Hajduković) nakon pritiska roditelja konačno odlazi da se vidi sa Milankom (Nina Nešković) i detetom ali stvari se ne razviju u očekivanom pravcu.

Firefly productions
 

Dokumenti iz Nininog auta indirektno bacaju senku na poslovne poteze Dejana (Vojin Ćetković), u koje je umešan i Stefan (Filip Hajduković). Miona (Ivana Zečević) pritisnuta novim saznanjima pokušava da dođe do istine o ljudima do kojih joj je stalo. Milan (Aleksandar Petković) pokušava da izvuče Sašu (Bojana Stojković) iz mračnog vrtloga u koji je upala.

Šesta epizoda

U dvorištu Matića Velibor (Žarko Laušević) nalazi gljive koje su iz Zabrana “došle“. Miona (Ivana Zečević) odlazi za Beograd uz obećanje Veliboru da će se raspitati o gljivama u dvorištu. Saša (Bojana Stojković) i Džanda (Ljubiša Milišić) se izoluju od sveta pritisnuti nepoznatim silama koje ih menjaju. Po dolasku u Beograd Miona(Ivan Zečević) primećuje da su se delovi zlih sila Zabrana proširili i u njen komšiluk u Beogradu.

Firefly productions
 

Počinje da sumnja da je Zabran prati. Milanka (Nina Nešković) i Stefan (Filip Hajduković) počinju da planiraju zajedničku budućnost. Milun (Dejan Cicmilović) shvata da je istraga o Nininoj pogibiji mnogo zamršenija i dublja nego što je očekivao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike